Obiectul pe care trebuie să-l pui pe hol pentru a atrage banii și norocul. Nu trebuie să lipsească din casa ta

Țne cont de aceste sfaturi, iar norocul nu te va ocoli.
Obiectul pe care trebuie să-l pui pe hol pentru a atrage banii și norocul. Nu trebuie să lipsească din casa ta

Holul casei este locul prin care energia, bunăstarea și norocul intră în locuința noastră. Este prima impresie pe care o oferim vizitatorilor și un punct central în ceea ce privește fluxul de energie în întreaga casă. Prin amplasarea obiectelor potrivite în hol, putem atrage prosperitatea și norocul în viața noastră. Iată ce obiect nu trebuie să îți lipsească din holul casei pentru a atrage banii ca un magnet.

Obiectul pe care trebuie să-l pui pe hol pentru a atrage banii și norocul

Atunci când vine vorba de atragerea norocului, a banilor și a bunăstării, Feng Shui ne poate oferi câteva soluții prețioase, de care dacă ținem cont, avem toate șansele să ne schimbe viața în bine.

Potrivit acestei vechi filozofii chineze, există câteva lucruri pe care ar trebui să le avem în holul casei noastre, pentru a atrge bogăția.

Oglindă

O oglindă mare și bine amplasată în hol este un element esențial pentru a atrage energia pozitivă și bunăstarea. Oglinda reflectă lumina și energizează încăperea. Asigură-te că oglinda este curată și strălucitoare, deoarece aceasta va spori claritatea mentală și va îndepărta blocajele energetice. Ea trebuie să fie plasată într-un loc strategic, astfel încât să reflecte imaginea prosperității și a abundenței în casa ta. Este important să nu o plasezi vizavi de ușa de la intrare, întrucât vei obține un efect invers față de cel dorit.

Te-ar ptea interesa și: Cel mai rapid truc pentru a atrage banii și norocul. Ce schimbare banală trebuie să faci în casă

Plante

Plantele sunt simboluri puternice ale creșterii și vitalității. Însă ele au nu doar funcțe estetică, ci și una de protecție. Alege o plantă frumoasă și sănătoasă, cum ar fi un bambus sau un ficus, și amplaseaz-o într-un loc strategic din hol. Asigură-te că planta este bine întreținută și îngrijită pentru a aduce energie bună în viața și spațiul tău. Aceasta va contribui la creșterea abundenței și norocului în casa ta.

Animale în miniatură

Potrivit Feng Shui, figurinele de animale sunt ideale atunci când vrem să atragem norocul.  Spre exemplu, un elefant va atrage bogăție, o broască țestoasă – sănătate și longevitate, iar figurina unui tigru sau leu va oferi protecție locuinței și va alunga spiritele rele , îndepărtând totodată și intențiile negative ale oaspeților.

Te-ar putea interesa și: Ce noroc ai la bani, în funcție de data nașterii. Această metodă simplă îți arată clar

Fântână decorativă

Apa a fost considerată încă din cele mai vechi timpuri un semn al bunăstării și abundenței. Prin urmare, o mică fântână pe hol va atrage energiile pozitive în locuința ta. În plus, acest obiect decorativ are și rol liniștitor, susurul apei oferind celor prezenți clipe de relaxare.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Tags:
Cine este Roxana Mînzatu, femeia care a obținut postul de vicepreședinte al Comisiei Europene
9 13 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *