Omagiul special de la înmormântarea Mioarei Roman: „Mi s-a părut o coroană deosebită”. Ce avea deosebit: „Nu știu cum s-a gândit să facă asta” VIDEO EXCLUSIV

Iată cine a făcut gestul superb!

Mioara Roman a încetat din viață la 83 de ani. Fosta soție a lui Petre Roman a fost înmormântată luni, 26 februarie, la cimitirul Reînvierea şi zeci de oameni au fost prezenți pentru a-şi lua rămas bun de la ea. Din păcate, o anumită persoană nu a putut ajunge la tristul eveniment, dar a trimis o coroană de flori care a impresionat pe toată lumea. Iată despre cine este vorba!

Coroana funerară care a impresionat pe toată lumea la înmormântarea Mioarei Roman

Luni, pe data de 26 februarie, Mioara Roman a fost condusă pe ultimul drum. Slujba de înmormântare a avut loc la biserica Sfântul Gheorghe cel Nou din București, după care mulțimea adunată s-a îndreptat către cimitirul Reînvierea, acolo unde își doarme somnul de veci fosta parteneră de viață a lui Petre Roman.

Alături de familia Roman au fost oameni simpli, rude, prieteni, apropiați, dar și câteva nume sonore de la noi din țară. Totuși, au exista și câteva celebrități care au lipsit, însă acestea au trimis un omagiu în amintirea celei care i-a dat viață Oanei Roman.

Omagiul deosebit pe care Traian Băsescu i l-a adus Mioarei Roman

Traian Băsescu nu a putut ajunge la catafalcul regretatei foste partenere a lui Petre Roman pentru a-i aduce un ultim omagiu, însă fostul lider al țării a făcut un gest de-a dreptul impresionant.

Mai exact, acesta i-a trimis o coronă superbă de zambile. Aceasta a fost așezată lângă celelalte flori aduse de persoanele care au venit să îi aducă un ultim omagiu Mioarei Roman.

”Cu respect, Traian Băsescu”, era mesajul scris pe coroana de flori de la priveghi.

Te-ar mai putea interesa și Ce a visat Mioara Roman cu două zile înainte să moară. Semnificația specială pe care o au florile albe de la înmormântare VIDEO EXCLUSIV!

Gabriela Lucuțar, despre gestul fostului președinte al României

Prezentă la evenimentul trist, ”Regina Întunericului” a rămas impresionată de coroana de zambile pe care a trimis-o Traian Băsescu. Ea a mărturisit că mirosul florilor s-a simțit în toată biserica.

”Eu am văzut o coaroană din zambile foarte frumoasă. De 18 ani de zile, eu nu am văzut și nici nu am făcut coroană din zambile. În biserica mirosea foarte frumos și mă întrebam de unde vine.

Inițial, m-am gândit că este un mir, dar era o coroană din zambile. Am citi și am văzut că este de la domnul Traian Băsescu. Nu știu cum s-a gândit să facă asta, dar chiar este o coroană deosebită. Mi s-a părut o coroană foarte deosebită!”, a declarat Gabriela Lucuțar.

Te-ar mai putea interesa și Cu ce s-a ocupat în tinerețe Mioara Roman. A avut o meserie impresionantă, puțini cunosc aceste detalii despre ea!

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Cine este Manfred Spendier, soțul Ancăi Dumitra din Las Fierbinți
7.7 7 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *