Pavel Bartoș ia o pauză de la televiziune. De ce a fost operat de urgență, a vrut ca fanii să afle totul de la el

Pavel Bartoș ia o pauză de la televiziune. De ce a fost operat de urgență, a vrut ca fanii să afle totul de la el

Recent, Pavel Bartoș a fost operat de urgență la picior, intervenția chirurgicală nesuportând amânare. Din fericire, celebrul actor se simte bine și a fost deja externat, însă urmează o perioadă lungă de recuperare. Când revine la Pro TV?

Pavel Bartoș și-a îngrijorat fanii

Celebrul prezentator al show-ului ”Vocea României” (PRO TV), Pavel Bartoș, a suferit o operație dificilă la picior. Intervenția chirurgicală a decurs bine, motiv pentru care medicii l-au externat.

De curând, Pavel Bartoș a postat o imagine cu el de pe patul de spital, artistul anunțându-și fanii că a suferit o intervenție chirurgicală la picior:

”Recunosc, anul ăsta Moș Crăciun mi-a adus mai multe cadouri decât mă așteptam si unul, nu pentru că am fost cuminte, din contră, pentru că am fost tare neastâmpărat și cu o operație m-a gratulat. Una la menisc, ligament încrucișat, și ceva cartilaje de reparat, dar sunt bine, acum și sănătos, culmea, la fel de frumos!

E … un pic o să mă chinui cu aceste bețe de schi, pardon, catalige în forme de cârje, dar până mă însor îmi trece! Oricum Moș Crăciun a avut grijă să mi-l aducă pe cel mai bun în astfel de situații, domnul doctor Ion Bogdan Codorean, vorba aia cunoscut de mulți oameni, unii chiar campioni olimpici, ca tata la astfel de probleme….

Recuperare ușoară să am, pentru că e una de lungă durată și tare mult de muncă, dar va fi bine. Sărbători fericite în continuare, oameni buni, și, chiar dacă sunteți neastâmpărați, să rămâneți sănătoși! V-am pupat!”.

Citește și Ce diferență de vârstă este între Pavel Bartoș și soția lui. Detaliul pe care puțini îl știu

A fost nevoit să se opereze de urgență la picior

La câteva zile distanță, vedeta a fost deja externată din spital, dar va urma o lungă perioadă de recuperare fizică:

”Operația a fost făcută înainte de Crăciun, sunt și externat, pentru că m-am operat într-o zi, iar a doua zi am fost lăsat acasă, la vatră, cum s-ar zice. Acum sunt într-o stare bună. De acum, urmează recuperare, recuperare, recuperare, pentru că este de lungă durată!”, a declarat Pavel Bartoș pentru Playtech-Știri.

Când se întoarce la Pro TV?

În ceea ce privește revenirea în lumina reflectoarelor după această intervenție chirurgicală deloc ușoară la picior, vedeta Pro TV a făcut următoarea precizare:

”Primele spectacole le am la mijloc de februarie, la Teatrul Odeon, și în televiziune revin tot cam așa. De prin februarie voi fi apt pentru tot ce înseamnă activitate artistică”.

Anul 2023 a fost de bun augur pentru Pavel Bartoș, acesta bucurându-se de un real succes cu piesa ”One Man Aproape Show”, după un scenariu propriu, spectacol jucat pe scena Teatrului Odeon, dar și cu filmul său, ”Ramon”, în care interpretează rolul principal.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Imagini de la nunta Monicăi Bîrlădeanu cu Valeriu Gheorghiță
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *