Pe ce va da Ovidiu Lipan Țăndărică 10 milioane de dolari: „E gata în toamna lui 2024”. Surpriza de care vor avea parte românii VIDEO EXCLUSIV

Ovidiu Lipan Țăndărică, dezvăluiri în exlusivitate despre planurile sale de viitor.
Pe ce va da Ovidiu Lipan Țăndărică 10 milioane de dolari: „E gata în toamna lui 2024”. Surpriza de care vor avea parte românii VIDEO EXCLUSIV

Ovidiu Lipan Țăndărică și impresarul Radu Groza sunt invitații Danei Săvuică în cadrul ediției din această seară a emisiunii Ego Life. Celebrul baterist a dezvăluit care sunt planurile sale de viitor și pe ce va cheltui nu mai puțin de 10 milioane de dolari în următoare perioadă.

Țăndărică a iubit o securistă: ”Mi-a spus după 40 și ceva de ani!”

Ovidiu Lipan Țăndărică a dezvăluit în emisiunea Ego Life, prezentată de Dana Săvuică, o amintire pe care o va integra în filmul său. Este vorba despre o poveste de dragoste dintre el și o securistă, pe vremea când artistul avea doar 17 ani.

”Filmul va arăta viața din România, în anii `70-`80, tinerii de azi habar nu au despre cum se trăia atunci, cu polițiștii, milițienii, cu glumele lor, cu fuga mea în Germania în boxeri. O să aibă emoționalitate, cu iubita mea de atunci cu care am filmat acuma la New York. O iubită care, când aveam eu vreo 17 ani, mi-a fost trimisă de Securitate. Eu nu am știut. Mare dragoste. Acum, toată povestea asta mi-a spus ea acum după 40 și ceva de ani și mi-a spus acum la New York, mi-a spus toată ideea cum a fost trimisă, uite așa, așa, asta e din film. După un an după mine, a fugit Pacepa. Ea mi-a zis acum ce iubire aveam eu cu ea…”, a povestit Ovidiu Lipan Țăndărică.

Pe ce va da Țăndărică 10 milioane de dolari

Ovidiu Lipan Țăndărică este unul dintre cei mai apreciați artiști din România. Are o carieră de peste cinci decenii ca baterist și a devenit deja de multă vreme o adevărată legendă în industrie. Și așa cum îi stă bine oricărui artist emblematic, Ovidiu Lipan Țăndărică va avea propriul film.

Producția despre viața celebrului baterist se va lansa în toamna anului următor și va fi regizată de renumitul Bobby Păunescu. Iar investiția totală a proiectului se ridică la amețitoarea sumă de 10 milioane de dolari.

Citește și: Ego Life, ediția a 85-a. Dana Săvuică, Ovidiu Lipan Țăndărică și Radu Groza, despre secretul artiștilor longevivi și banii care se câștigă din muzică

”Filmul îl programăm pentru la anul, în toamnă. Va fi o investiție destul de mare, în jur de 8-10 milioane de dolari. Numai acum, cât am stat la New York, aparatură din America, operatori din America, cu regizori, cu tot… Se lucrează internațional la el.”, a povestit Ovidiu Lipan Țăndărică în cadrul ediției cu numărul 85 a emisiunii Ego Life.

În ediția cu numărul 85 a emisiunii EGO Life, Dana Săvuică îi are invitați pe bateristul Ovidiu Lipan Țăndărică și impresarul Radu Groza
În ediția cu numărul 85 a emisiunii EGO Life, Dana Săvuică îi are invitați pe bateristul Ovidiu Lipan Țăndărică și impresarul Radu Groza

Artistul a dezvăluit, de asemenea, că este posibil ca producția să ajungă la cele mai importante festivaluri de film din Europa.

”Bobby vrea să îl prezinte la Veneția, la Berlin, la Cannes. Este un film care o să creeze o anumită emulație a acelor ani și pare-se că sunt foarte multe interese să apară.”, a mai spus Țăndărică.

”Acum începem castingul”

Recent întors de la filmările din Statele Unite ale Americii pentru pelicula sa, celebrul baterist spune că în perioada următoare, în România, va începe castigul pentru personaje. El nu va avea însă un rol în propriul film, ci va fi unul dintre povestitori.

”Acum începem castingul. Abia ne-am întors din America, am terminat acolo filmările, așteptăm materialul, vrem să facem un making-off. Este un film artistic despre un copil, pasionat cu visul lui… în paralel cu toată nebunia politico-culturală. O să fiu și povestitor. Apar la sfârșit, după ce a trecut prin toată viața mea cu perioada actuală.”, a mai declarat artistul.

”Urmează și o carte”

Ovidiu Lipan Țăndărică nu se oprește însă aici. Producția care urmează să se lanseze în toamna anului 2024 i-a deschis, se pare, apetitul pentru materiale autobiografice. Așa că are în plan să publice și o carte despre viața sa.

”Urmează și o carte. Eu o să punctez din diferite povești și momente și să o dau cuiva să o scrie.”, a dezvăluit Ovidiu Lipan Țăndărică.

Ediția din această seară a emisiunii EGO Life poate fi urmărită pe site-ul www.ego.ro, pe pagina noastră de Facebook, dar și pe canalul nostru de YouTube. Emisiunea EGO Life este difuzată în fiecare miercuri, de la ora 20.00.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *