Pe cine ar vrea Andreea Esca drept noră. ”Nu-i așa că e drăguță?” Știrista a pus ochii pe fiica unui sportiv cunoscut

Cei doi se cunosc din copilărie

Scris de: Daoud Andra

30 Jul. 2024

Andreea Esca are doi copii mari, așa că se gândește la momentul în care va deveni soacră și, de ce nu, bunică. Dacă fiica ei are o relație de 8 ani deja, în ceea ce îl privește pe fiul ei, Aris încă nu are o iubită stabilă. Vedeta a fost cât se poate de sinceră și a spus cu cine i-ar plăcea să îl vadă cuplat.

Andreea Esca a pus ochii pe fiica unui sportiv pentru Aris

Invitată recent în emisiunea lui Cătălin Măruță, la rubrica ”sosurile picante”, Andreea Esca a primit o serie de întrebări incomode din partea prezentatorului TV. Pe lângă clasica întrebare legată de salariu, știrista a fost nevoită să dezvăluie și cu cine i-ar plăcea să îl vadă cuplat pe fiul ei. Aris a împlinit recent 21 de ani și nu are o relație stabilă.

Mama sa nu a stat prea mult pe gânduri și a spus că l-ar vedea alături de Alessia Năstase, fiica Amaliei și a lui Ilie Năstase. Tânăra a împlinit și ea recent 21 de ani și este studentă la Paris. Se cunoaște cu Aris din copilărie, făcând parte din același grup de prieteni. Andreea Esca a precizat că nu cunoaște prea multe fete din generația lui Aris și că cel mai bine este să aleagă el.

Vezi și: Cum l-a surprins Andreea Esca pe fiul ei, de ziua lui. ”Să iubești fără frică și limite”. Aris a împlinit 21 de ani VIDEO

”Mi se pare drăguță Alessia. Nu știu să zic alt nume, nu știu pe cineva din generația asta. Nu-i așa că-i drăguță? Cred că vorbea cu prietenul ei, bănuiesc că are și ea un prieten, sper! Nu știu, nu prea știu eu prea multe fete din generația lui, să le găsească el, nu eu, că nu e treaba mea”, a spus Andreea Esca, în emisiunea ”La Măruță”.

Alessia, fiica cea mare a lui Ilie și a Amaliei Năstase

Cum a reacționat ”cuscra” Amalia Năstase

Afirmația Andreei Esca a ajuns și la urechile posibilei ”cuscre”, Amalia Năstase. Fosta soție a lui Ilie Năstase s-a amuzat pe seama afirmației, dar a precizat că fiica ei este într-o relație cu altcineva. Amalia a spus că Alessia și Aris fac parte din aceeași gașcă de prieteni, dar nu este nimic mai mult între ei și că nu intervine în alegerile fiicei sale, așa cum este și normal.

Vezi și: Fiica lui Ilie și a Amaliei Năstase s-a angajat la Mall Băneasa. Ce job are Alessia, la 20 de ani. ”Stau aici până plec la Paris”

„Ha, ha, ha! Ei sunt în aceeași gașcă. Alessia are deja un prieten, nu aș vedea-o decât cu alegerea ei, dar sunt prieteni cu toții, acolo, se cunosc de mici. E greu să nu se cunoască, pentru că au crescut împreună, se au ca frații. Sunt prieteni, cred că a glumit Andreea. Normal că mi-ar plăcea, că ne cunoaștem, dar Alessia are un prieten și eu nu mă bag în din astea”, a spus Amalia pentru Spynews.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Motivul pentru care Diana Munteanu este singură, la 45 de ani
10 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *