Paul Nicolau, alias „Pescobar”, s-a filmat de pe patul de spital, la scurt timp după ce inspectorii ANPC i-au închis și cel de-al treilea restaurant pe care îl deține în țară. Care este starea de sănătate a milionarului și ce mesaj a transmis acesta către fani.
„Pescobar” nu trece prin momente bune, după ce inspectorii Autorității Naționale pentru Protecția Consumatorului (ANPC) i-au închis toate cele trei restaurantele pe care le deține, în urma neregulilor descoperite în bucătărie. Din cauza asta, Paul Nicolau a clacat și a ajuns pe patul de spital.
În urmă cu doar câteva ore, afacerisul a mers la o clinică medicală și s-a filmat de pe patul de spital cu o branulă la mână. În același timp, „Pescobar” le-a transmis fanilor un mesaj, precizând că nu au de ce să își facă griji.
„Dragilor, al vostru Pescobar vă anunță că e ok. Dar în momente grele, în perioade grele, mai ai nevoie și de ajutorul clinicii, unde vin și-mi iau puterea asta corporală.(..) Așa că va zice Pescobar al vostru că lupta n-a încetat. Am aflat niște lucruri foarte rele ce mi se pun la cale, așa că asta-i viața. Vedem ce se întâmplă până la capăt. O să vă așteptați la niște chestii, să vedeți ce-o să se întâmple cu mine. Am și eu sursele mele și Doamne ajută la toată lumea. Sunt ok, stați liniștiți”, a explicat el într-un filmuleț postat pe TikTok.
Prins cu musca pe căciulă, „Pescobar” a recunoscut că au existat probleme în restaurantul său din Timișoara, așa că inspectorii ANPC au decis să îi oprească temporar funcționarea.
„Voiam să vă anunț că și la Timișoara s-a dispus de către comisarii ANPC o perioadă temporară a activității. Era de așteptat, în orice locație sunt nereguli. Nu va dura mai mult de o zi să punem la punct tot ce inspectorii ANPC au constat ca și nereguli acolo”, a relatat acesta pe Instagram.
Cunoscut în lumea bună a Bucureștiului ca ”Pescobar”, antreprenorul Paul Nicolau este un nume important în industria HoReCa de la noi. A pornit de jos, însă acum are un business care îi aduce milioane de euro.
În urmă cu 10 ani, bărbatul a început să vândă raci în Piața Obor. Deși nu avea bani, așa cum a susținut într-un interviu de acum doi ani, a reușit să găsească o soluție pentru afacerea sa. În prezent, deține un restaurant cu specific pescăresc în Herăstrău – Taverna Racilor, iar de curând a deschis și alte localuri în Cluj-Napoca și Timișoara.