Pescobar nu a mai suportat și a apărut așa pe internet. Stupoare pentru fani: “Am aflat niște lucruri foarte rele”

Paul Nicolau, alias „Pescobar”, s-a filmat de pe patul de spital, la scurt timp după ce inspectorii ANPC i-au închis și cel de-al treilea restaurant pe care îl deține în țară. Care este starea de sănătate a milionarului și ce mesaj a transmis acesta către fani.

Problemele se țin lanț de Pescobar

„Pescobar” nu trece prin momente bune, după ce inspectorii Autorității Naționale pentru Protecția Consumatorului (ANPC) i-au închis toate cele trei restaurantele pe care le deține, în urma neregulilor descoperite în bucătărie. Din cauza asta, Paul Nicolau a clacat și a ajuns pe patul de spital.

În urmă cu doar câteva ore, afacerisul a mers la o clinică medicală și s-a filmat de pe patul de spital cu o branulă la mână. În același timp, „Pescobar” le-a transmis fanilor un mesaj, precizând că nu au de ce să își facă griji.

„Dragilor, al vostru Pescobar vă anunță că e ok. Dar în momente grele, în perioade grele, mai ai nevoie și de ajutorul clinicii, unde vin și-mi iau puterea asta corporală.(..) Așa că va zice Pescobar al vostru că lupta n-a încetat. Am aflat niște lucruri foarte rele ce mi se pun la cale, așa că asta-i viața. Vedem ce se întâmplă până la capăt. O să vă așteptați la niște chestii, să vedeți ce-o să se întâmple cu mine. Am și eu sursele mele și Doamne ajută la toată lumea. Sunt ok, stați liniștiți”, a explicat el într-un filmuleț postat pe TikTok.

ANPC i-a închis și restaurantul din Timișoara

Prins cu musca pe căciulă, „Pescobar” a recunoscut că au existat probleme în restaurantul său din Timișoara, așa că inspectorii ANPC au decis să îi oprească temporar funcționarea.

„Voiam să vă anunț că și la Timișoara s-a dispus de către comisarii ANPC o perioadă temporară a activității. Era de așteptat, în orice locație sunt nereguli. Nu va dura mai mult de o zi să punem la punct tot ce inspectorii ANPC au constat ca și nereguli acolo”, a relatat acesta pe Instagram.

Care este povestea lui Paul Nicolau

Cunoscut în lumea bună a Bucureștiului ca ”Pescobar”, antreprenorul Paul Nicolau este un nume important în industria HoReCa de la noi. A pornit de jos, însă acum are un business care îi aduce milioane de euro.

În urmă cu 10 ani, bărbatul a început să vândă raci în Piața Obor. Deși nu avea bani, așa cum a susținut într-un interviu de acum doi ani, a reușit să găsească o soluție pentru afacerea sa. În prezent, deține un restaurant cu specific pescăresc în Herăstrău – Taverna Racilor, iar de curând a deschis și alte localuri în Cluj-Napoca și Timișoara.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Imagini de la nunta Monicăi Bîrlădeanu cu Valeriu Gheorghiță
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *