Peste ce nu ar putea trece Emilia Ghinescu într-o relație de iubire. Artista a spus clar

Iată peste ce nu ar trece cântăreața de muzică populară în relația de cuplu!

Emilia Ghinescu, una dintre cele mai apreciate interprete de muzică populară din România, a vorbit deschis despre limitele sale într-o relație de dragoste. Deși este cunoscută pentru pasiunea și devotamentul său, artista a subliniat clar ce comportamente nu ar putea niciodată să accepte din partea partenerului său de viață.

Ce nu i-ar ierta Emilia Ghinescu niciodată partenerului ei de viață

De-a lungul carierei sale, Emilia Ghinescu a fost mereu deschisă cu fanii săi, împărtășind momentele frumoase, dar și provocările din viața personală. Recent, într-un interviu, ea a spus peste ce nu ar putea trece niciodată într-o relație de iubire.

Cântăreața de muzică populară a mărturisit că este capabilă să ierte infidelitatea, însă niciodată agresiunea fizică și cea verbală. ”Atunci când este vorba de iubire vorbim de o relație unde există o reciprocitate, unde există iubire și din partea mea și din partea ta.

Așa că doi oameni nu ar trebui să ne rănească, să nu se trișeze, să nu se înșele. Ce nu aș trece niciodată ar fi agresivitatea verbală, fizică, psihică, dar nu. Peste înșelat am trecut, dar peste agresivitatea asta nu aș putea să trec”, a spus artista la Antena Stars.

Emilia Ghinescu, asaltată de bărbații însurați

În cadrul aceluiași interviu, interpreta de muzică populară, a mai făcut o dezvăluire surprinzătoare. Aceasta a spus că primește zilnic avansuri din partea bărbaților căsătoriți, o situație pe care o gestionează cu umor și diplomație.

”Nu ai pus întrebarea bine. Întreabă-mă ”primesc avansuri?” Primesc avansuri de la bărbați însurați. Am primit și primesc. În fiecare zi.

Îmi spun că sunt frumoasă, unii îmi spun că sunt bună și îmi vine să le răspund, dar îi las că nu vreau să intru în discuții de genul: ”bună, ai gustat din mine, dulce, acră, amară, ca să știu?”, a declarat artista.

Citește și Alimentul pe care îl consumă Emilia Ghinescu în fiecare dimineață pentru a se menține într-o formă de invidiat, la 45 de ani. “Mănânc câteodată câte un borcan”!

”Primesc avansuri de la bărbați însurați pe care îi cunosc”

Emilia Ghinescu a menționat că mulți dintre acești bărbați sunt persoane pe care le cunoaște de ani de zile și cu care a stabilit relații de amiciție.

”Ciudat nu este că primesc avansuri de la bărbați însurați care nu mă cunosc și nu m-au văzut niciodată personal, primesc avansuri de la bărbați însurați pe care îi cunosc de ani de zile. Aici este…”, a adăugat îndrăgita cântăreață de muzică populară.

Citește și Schimbarea majoră de look făcută de Emilia Ghinescu. Și-a luat prin surprindere fanii: ”Superbă, dar te-ai tuns așa scurtă”!

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Cine este Manfred Spendier, soțul Ancăi Dumitra din Las Fierbinți
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *