Petre Roman a făcut un pas important în relația cu fiica lui. Oana Roman povestește cum s-au schimbat lucrurile între ei: “Asta mă bucură”

Cum se înțeleg cei doi în prezent

Scris de: Daoud Andra

30 May. 2024

Petre Roman a făcut un pas important în relația cu fiica lui. Oana Roman povestește cum s-au schimbat lucrurile între ei: “Asta mă bucură”

Relația dintre Petre Roman și fiica sa, Oana, a avut parte de câteva provocări, de-a lungul timpului. Lucrurile au evoluat între ei, iar în prezent au o comunicare bună, după cum a declarat recent vedeta. În ce relații este acum cu tatăl ei.

Oana Roman, mărturisiri despre relația cu tatăl ei

De-a lungul anilor, Petre Roman și fiica lui au avut o relație tensionată și au fost perioade în care nu au fost deloc apropiați. După divorțul lui Petre de regretata Mioara Roman, fiica sa a avut o perioadă în care nu a mai comunicat cu el. Lucrurile s-au schimbat între timp, iar Petre Roman și Oana au reluat legăturile. Fostul politician are în prezent o relație bună cu fata lui, dar și cu nepoata, Isabela.

Vezi și: Vedeta din România care o desființează pe Oana Roman: “Vorbește gura fără ea”. Reacția fiicei lui Petre Roman nu a întârziat să apară VIDEO

La câteva luni de când și-a pierdut mama, Oana Roman a povestit că are o relație mai bună cu tatăl ei și că Petre Roman este mai implicat și mai atent acum. Deși comunică mult la telefon, vedeta recunoaște că și-ar dori ca tatăl ei să fie mai prezent în viața nepoatei lui.

”Tata e mai prezent și mai atent, mai implicat cumva și asta mă bucură foarte tare. El pe mine mă sună, vorbim foarte des, dar mi-aș dori să fie și fizic prezent mai mult în viața Isei, da”, a spus ea într-un interviu pentru Cancan.

Oana și Petre Roman

Cine îi este alături Oanei în această perioadă

Fiica lui Petre Roman a mai vorbit și despre oamenii care îi sunt alături în această perioadă dificilă. Vedeta s-a despărțit de tatăl Isabelei în urmă cu mai bine de un an, iar acum câteva luni și-a pierdut mama. Chiar dacă nu are o relație prea bună cu sora ei, Catinca, iar tatăl său este departe și se văd rar, Oana se bazează pe prietenii apropiați, care îi sunt alături necondiționat.

Vezi și: Catinca Roman l-a pus la zid pe Petre Roman, la o lună și jumătate de la înmormântarea Mioarei Roman: “Nu a salutat pe nimeni la priveghi”

”Sunt câțiva oameni foarte importanți în viața mea, pe care mă bazez. E o mână de prieteni care îmi sunt ca familie. În primul rând este familia Pascu în integralitatea ei și, slavă Domnului, sunt tare numeroși și asta e o binecuvântare. Toți sunt ca familia mea și eu sunt familia lor și atunci da, ei sunt acolo orice ar fi, oricând de peste 25 de ani. Mai am câțiva, este Laurent Tourette care este prietenul meu de suflet la orice oră din zi și din noapte și mai am 2-3 prietene foarte importante, care sunt acolo, lângă mine”, a mai spus ea.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Imagini de la nunta Monicăi Bîrlădeanu cu Valeriu Gheorghiță
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *