Planta pe care trebuie să o pui în sufragerie ca să atragi norocul în casă în 2023. Aduce prosperitate și abundență

3 sfaturi pentru a atrage bani și abundență în casa ta în 2023
Planta pe care trebuie să o pui în sufragerie ca să atragi norocul în casă în 2023. Aduce prosperitate și abundență

Vrei să începi anul 2023 cu abundență și bani? Ai ajuns la locul potrivit, pentru că vrem să îți povestim despre planta care, conform Feng shui, te poate ajuta să atragi bani și prosperitate.

Planta pe care trebuie să o pui în sufragerie ca să atragi norocul în casă în 2023

Eucaliptul se anunță a fi de mare ajutor în anul 2023. Potrivit specialiștilor Feng Shui acesta poate fi folosit astfel:

Tămâie de eucalipt

Conform Feng shui, eucaliptul este o tămâie cu o mare semnificație, deoarece este legată de noroc și abundență. Tămâia albastră, în special, este legată de prosperitate și bogăție. Se recomandă să arzi niște eucalipt albastru și să lași fumul să elibereze biroul sau camera de zi pentru a atrage abundența în 2023.

Tămâie de cuișoare, benefică în plan financiar

Cuișoarele sunt foarte apreciate de Feng shui, deoarece reprezintă prosperitatea economică, așa că este recomandat să le aprinzi în afacerea ta sau să-ți cureți casa cu ele, deoarece vor atrage bani și clienți. Există și alte ritualuri de atragere a banilor în care poți folosi cuișoarele, dar cel mai eficient este tămâia, așa că ar trebui să o încerci în acest 2023.

Lavanda

Pe lângă aroma sa delicioasă, lavanda ajută la curățarea energiei și la îndepărtarea temerilor, atrăgând fericirea, banii și abundența. De aceea, a devenit una dintre tămâile preferate de credincioșii Feng Shui. Și poate și unul al tău, după ce îi vei încerca puterile.

Feng Shui: 3 sfaturi pentru a atrage bani și abundență în casa ta în 2023

Potrivit specialiștilor în Feng Shui pentru a atrage banii în abundența în anul 2023 este nevoie să ținem cont de câteva sfaturi.

Poartă culori în tendințe

Magenta viu va fi trendul anului viitor. Pentru a-ți aduce prosperitate îți recomandăm să folosești această nuanță în hainele pe care le alegi pentru look-ul vostru. De asemenea, poți opta pentru brelocuri, bijuterii și accesorii în această culoare.

Curăță casa foarte bine

Atunci când nu faci curat în casă în mod regulat, faci ca energiile din trecut să se acumuleze și nu permit ca vibrațiile bune să curgă. Pentru ca banii să vină la tine, trebuie să faci o curățenie temeinică în casă pentru a menține mediul înconjurător liber de energii negative.

Lumânări parfumate

Așa cum ai citit, să atragi prosperitatea în casa ta este la fel de simplu ca și cum ai aprinde lumânări parfumate. Parfumurile pe care Feng Shui le recomandă sunt scorțișoara, lămâia și pinul.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Imagini de la nunta Monicăi Bîrlădeanu cu Valeriu Gheorghiță
8.6 34 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *