Plantele care îți aduc fericire și belșug în casă. Unde trebuie să le ții pentru noroc la bani

Ele îți pot schimba viața în bine
Plantele care îți aduc fericire și belșug în casă. Unde trebuie să le ții pentru noroc la bani

Toată lumea dorește să își îmbunătățească viața și atmosfera din casă. Și adesea, în acest scop, multe persoane recurg la o varietate de metode, inclusiv la diverse plante. Te numeri și tu printre ele? Ei bine, atunci află ce flori îți aduc fericire și belșug în locuință!

Plantele pe care trebuie neapărat să le ai în casă. Așa vei avea parte de fericire și belșug

Să ai plante în locuința ta este un lucru minunat. Acestea înveselesc spațiile, îmbunătățesc starea de spirit, reduc nivelul de stres și există chiar plante care curăță mediul de toxine.

Ceea ce poate nu știi este că, potrivit unor credințe populare, unele soiuri au puterea de a aduce armonie, bunăstare și noroc în locul în care sunt amplasate.

Mai mult, există unele plante care atrag banii ca un magnet, conform Feng Shui, iar altele care absorb energia rea din casă, atrăgând energia bună. Află din rândurile de mai jos care sunt acestea:

  • Bambusul norocos

Conform Feng Shui, această plantă atrage norocul, în special soiul cu cele cu trei tulpini, care simbolizează fericirea, sănătatea și viața lungă. De obicei, bambusul norocos este plasat în partea de nord-est a camerei de zi pentru a activa finanțele.

  • Peperomia

Cu frunze cărnoase, în formă de inimă, peperomia este perfectă pentru locuința ta. Această plantă nu numai că este foarte frumoasă, dar este și extrem de benefică. Ea aduce mult belșug și atrage energia negativă din spațiul în care este așezată. De regulă, peperomia se plasează în bucătărie, în baie sau la est de sufragerie.

Citește și 4 plante care aduc noroc în casă. Atrag abundența și succesul, conform Feng Shui!

  • Fitonia

Această plantă cu nervuri roșiatice, galbene sau albe ajută la deschiderea căilor și la depășirea obstacolelor, așa că este bine să o cumperi atunci când traversezi o perioadă dificilă. În plus, fitonia este și o plantă foarte frumoasă, care se menține tot timpul verde. Ea este alegerea perfectă pentru orice spațiu interior.

  • Lavanda

Lavanda este, de asemenea, o plantă cu multe beneficii. Mirosul ei plăcut controlează nervii și durerile de cap . În plus, lavanda protejează oamenii de energiile rele, aducând fericire și prosperitate proprietarului ei. Această plantă, însă, are nevoie de o îngrijire atentă. Ea trebuie așezată în cea mai luminoasă zonă a casei și trebuie udată doar atunci când solul începe să se usuce.

Citește și 7 plante care atrag abundența în viața ta. Trebuie să le ai în casă, pentru noroc și prosperitate, conform specialiștilor Feng Shui!

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Imagini de la nunta Monicăi Bîrlădeanu cu Valeriu Gheorghiță
8.1 21 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *