Plantele care protejează casa. Țin departe ghinioanele și sărăcia. Unde trebuie să le așezi

Trebuie doar să știi unde să le așezi
Plantele care protejează casa. Țin departe ghinioanele și sărăcia. Unde trebuie să le așezi

Încă de acum sute de ani oamenii au găsit metode prin care își protejau locuințele de energia negativă. Spre exemplu, plantele reprezintă o soluție în acest sens, trebuie doar să știi care sunt acestea și cum trebuie să le așezi. Ele sunt capabile să recunoască negativismul și să îl elimine imediat.

Cum să îți protejezi casa cu ajutorul plantelor

Zilnic mulți oameni se confruntă cu energii negative. Pentru a îți proteja câmpul energetic personal ai nevoie de amulete care resping negativismul. Pentru a face acest lucru, plantele de interior te vor ajuta. Unele au o putere foarte mare și nu vor permite apariția unui lucru negativ.

Iată care sunt plantele care protejează casa

Ciulinul – strămoșii atârnau ciulipi la ușa din față, iar această plantă nu lăsa energiile negative să pătrundă în interior. Cea mai mare putere o are această plantă atunci când este plantată în grădină pe lună plină. Pe timpuri era așezată în dormitor, dar și în grajdul animalelor.

Sunătoare – pe lângă faptul că este folosită la protejarea casei de energie negativă, reprezintă și o materie primă medicală extrem de utilă. Aceasta se recomandă a fi recoltat în fiecare zi de vineri. Tradiția spune că în astfel de zile are o funcție de protecție puternică. Buchetele de sunătoare trebuie puse sub prag pentru a îndepărta spiritele rele, deochiul și daunele.

Citește și – Plante care aduc noroc. Pot crește în pahare cu apă și sunt simplu de îngrijit

Cactus – sunt capabili să alunge răul, iar spinii lor nu lasă energia negativă să pătrundă în casă. Aceste plante nu au ce căuta în dormitor. Ei trebuie așezați într-o zonă însorită, astfel încât să se hrănească cu energia soarelui și să realizezd o protecție deliberată.

Geranium – mirosul acestei plante sperie răul. Frunzele ei au proprietăți dezinfectante. Ghiveciul cu Geranium trebuie așezat în locurile în care ai găsit energie negativă. Dacă planta începe să se ofilească înseamnă că absoarbe negativismul din casă.

Azalea – este o plante delicată care nu tolerează zvonurile, bârfele. Trebuie amplasată în camera în care primești oaspeți. Identifică repede oamenii agresivi și îi alungă departe de casă.

Copacul banilor – reprezintă unul dintre principalele talismane ale bunăstării materiale. Înainte de a pune această plantă în ghivechi așază o monedă pentru a atrage banii. Planta este capabilă să atragă bunpstarea financiară.

Begonia – este o floare fragilă, dar care ajută la eliminarea situațiilor conflictuale. Neutralizează cibrațiile negative și aduce confort și armonie în casă. Atunci când există energii negative în casă planta se îmbolnăvește și moare, protejând astfel întreaga locuință.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Imagini de la nunta Monicăi Bîrlădeanu cu Valeriu Gheorghiță
9.5 15 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *