Plantele care te apără de blesteme. Sunt ideale în orice locuință, trebuie să le ai

Cum te scapă de energiile negative aceste plante
Plantele care te apără de blesteme. Sunt ideale în orice locuință, trebuie să le ai

Influențele negative sunt la tot pasul și fiecare dintre noi se confruntă cu ele uneori. Cum să te protejezi de ele? Specialiștii au descoperit care sunt plantele pe care trebuie să le ai în locuință pentru a fi ferit de blesteme.

Plantele care te apără de blesteme și energii negative

Din timpuri străvechi au fost folosite forțele naturii pentru ca oamenii să fie protejați de necazuri. Experții dezvăluie acum care sunt plantele care ne pot proteja împotriva energiilor negative.

Mușcatele. Sunt flori care, potrivit specialiștilor, sunt capabile să protejeze casa de blesteme și de deochi. De asemenea, suprimă furia și orice negativitate care s-ar putea abate asupra unei case. Mușcatele au un efect benefic în orice casă, ameliorând certurile și necazurile în familie. Protejează relațiile și nu permit nimănui din afara acestora să vă provoace neplăceri.

Cactus. Se spune despre această plantă că ne poate scăpa de orice rău. Energia cactusului ajută la eliminarea negativității și trimite înapoi răul celui care l-a trimis asupra casei tale. Cactusul trebuie poziționat pe hol sau la intrare astfel încât niciun vizitator care are o energie negativă să nu poată provoca ceva rău său să treacă pragul cu gânduri rele, scrie revistasufletului.net.

Ficus. Această plantă absoarbe cu ușurință negativitate și împiedică răul să rămână într-o locuință. Dacă este îngrijit corespunzător, ficusul este capabil să curețe energia casei de orice necazuri și să o protejeze. Datorită ficusului situația financiară poate deveni mai bună. Cu cât planta este mai mare, cu atât aduce mai multă fericire în casă.

Violete. Aceste flori mici și delicate elimină negativitate și ajută la protejarea relațiilor de tot ceea ce se întâmplă în exterior. Violetele ar trebui puse în sufragerie și sunt capabile să trimită înapoi orice tip de negativitate celui care a trimis-o.

Lucruri care aduc nenorocire și sărăcie într-o casă

Există anumite lucruri care nu trebuie păstrate în casă pentru că se spune că atrag nenorociri și sărăcie. Iată ce trebuie să arunci imediat din locuință:

  • Oglinda sau alte obiecte din sticlă sparte – acestea pot transforma energia pozitivă în energie negativă și atrag ghinion.
  • Calendarul vechi – dacă ai un calendar de anul trecut care încă e prins pe perete, e bine să scapi de el cât mai repede. Simbolizează o viață trecută.
  • Lucrurile fără pereche  – dacă ai un articol dintr-o pereche a cărui a doua parte este ruptă sau pierdut, trebuie aruncat. Acestea împiedică fluxul de energie pozitivă și creează un blocaj pentru noi achiziții.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Imagini de la nunta Monicăi Bîrlădeanu cu Valeriu Gheorghiță
9.1 465 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *