Planul secret al lui Vladimir Putin pentru 2024. Femeia pe care vrea să o pună la conducerea Rusiei 

Vladimir Putin a stabilit deja cine ar vrea să-i urmeze la președinție din anul 2024. Este vorba despre o femeie.
Planul secret al lui Vladimir Putin pentru 2024. Femeia pe care vrea să o pună la conducerea Rusiei 

Liderul rus face deja planuri pentru succesorul său la conducerea țării. Astfel, planul secret al lui Vladimir Putin pentru 2024 vizează o femeie ca fiind viitorul președinte al țării. El o pregătește încet pe Katerina, fiica lui cea mică din căsătoria cu Lyudmila, pentru a-i urma la Kremlin.

Vladimir Putin și-a protejat adesea copiii, ținându-i departe de ochii presei. Totuși, cele două fiice ale lui din căsătoria cu Lydmila au început să capteze din ce în ce mai mult atenția. Maria, 37 de ani, și Katerina, de 36 de ani, cele două fiice din căsătoria de 30 de ani cu Lyudmila Putina, nu au fost niciodată acceptate ca moștenitori ai lui Putin, până acum.

Natalia Gevorkyan, o analistă a lui Putin, a scris pentru Radio Svoboda:

„În 2024, Katerina va împlini 38 de ani. Se presupune că poate avea un rol la alegerile prezidențiale și poate îi acorda tatălui ei o bătrânețe rezonabilă”.

Planul secret al lui Vladimir Putin pentru 2024: cine îi va urma la președinție

Fetele au urmat o academie de limba germană, după ce familia a mers la Moscova în 1996, dar au fost instruite acasă după ce tatăl lor a devenit președinte interimar, patru ani mai târziu. Ambele au studiat apoi la Universitatea de Stat din Sankt Petersburg, sub nume false. Maria, acum în vârstă de 37 de ani, este medic endocrinolog pediatru și profesionistă în domeniul nanismului. Ea este căsătorită cu omul de afaceri olandez Jorrit Faassen, cu care are un copil, făcându-l pe Putin bunic.

Pe de altă parte, Katerina, în vârstă de 36 de ani, este mai bine cunoscută pentru realizările ei în dans sportiv și parte a Consiliului Rusiei pentru Dezvoltarea Culturii Fizice și Sporturilor de Masă. Ea a fost căsătorită anterior cu Kirill Shamalov, fiul coproprietarului uneia dintre cele mai mari bănci din Rusia. Deși unii cred că fiicele lui Putin sunt suficient de „occidentalizate” pentru a dezaproba agresiunea tatălui lor față de țara vecină, alții nu le sunt atât de favorabili, potrivit The Recent Times.

Lyudmila Putina a scris pe un site web al Guvernului:

„Nu toți tații își adoră copiii la fel de mult ca el. El le-a răsfățat mereu, în timp ce eu eram cea care trebuia să le disciplinez”.

Cine sunt fiicele lui Vladimir Putin? Maria Vorontsova și Katerina Tikhonova (Foto: captură YouTube / Grunge - The Truth About Vladimir Putin's Daughters)
Cine sunt fiicele lui Vladimir Putin? Maria Vorontsova și Katerina Tikhonova (Foto: captură YouTube / Grunge – The Truth About Vladimir Putin’s Daughters)

Katerina, cunoscută mai mult pentru realizările sportive

Katerina Tikhonova pare să-și fi construit o imagine publică. Ea a fost văzută anul trecut vorbind la Forumul Economic Internațional de la Sankt Petersburg din Rusia. Dar, ca și în cazul aparițiilor ei anterioare în presă, nimeni nu a asociat-o în mod explicit cu Putin. Katerina a renunțat la numele de familie Putina. Ea a optat în schimb să preia numele de familie al bunicii ei materne, Yekaterina Tikhonovna Shkrebneva.

Ea s-a născut în august 1986 și a urmat aceleași școli din Germania de Est și Moscova ca sora ei. Totuși, ea a adoptat un set de interese total diferit. Deși tânăra de 36 de ani este acum director la Institutul de Cercetare Matematică a Sistemelor Complexe de la Universitatea de Stat din Moscova și a studiat, de asemenea, la Universitatea de Stat din Sankt Petersburg, Katerina este probabil mai cunoscută pentru succesul ei ca dansatoare sportivă, notează Daily Mail. Ea face acum parte din planul secret al lui Vladimir Putin pentru 2024.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Imagini de la nunta Monicăi Bîrlădeanu cu Valeriu Gheorghiță
5.7 51 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *