Plecare neașteptată de la Antena 1. Anunțul său a surprins pe toată lumea, de ce s-a retras

Antena 1 rămâne fără o vedetă importantă

O super vedetă Antena 1 a anunțat, de curând, că părăsește celebrul post de televiziune după șapte ani de zile. Anunțul i-a surprins pe toți cei care o urmăreau. Fanii nu se așteptau la o asemenea veste. Despre cine este vorba și de ce s-a retras din trustul Intact, vei afla din rândurile de mai jos!

Ce vedetă a plecat de la Antena 1. Anunțul surpriză

În urmă cu două zile, o vedetă a trustului Intact a anunțat că pleacă de la Antena 1. Este vorba despre Șerban Copoț. Recent, artistul și-a sărbătorit ziua de naștere și, cu această ocazie, a scris un mesaj pe rețelele sociale prin care a anunțat că părăsește emisiunea iUmor.

Fostul membru al trupei Animal X a împlinit 42 de ani și iată că a decis să facă o schimbare radicală în viața sa. Timp de șapte ani, acesta a prezentat show-ul, iar o bună bucată de timp i-a fost coleg Dan Badea.

„Da, mă despart de iUmor. După 14 sezoane, este momentul să mai luăm și o pauză. A fost challenging (n.r. provocator), au fost 7 ani în care am făcut parte dintr-o echipă frumoasă, în care a avut loc debutul meu ca prezentator, o zonă care m-a scos din confort”, a declarat Șerban Copoț, conform celor de la Unica.ro.

Citește și Transformare uluitoare! Cum arată membrii trupei Animal X, după 24 de ani de la lansarea formației!

Serban Copot
Serban Copot

Cu ce se va ocupa Șerban Copoț, după ce a plecat de la iUmor

După ce a anunțat că se desparte de echipa de la iUmor, Șerban Copoț a explicat că a luat această decizie pentru a se dedica în totalitate proiectul lui de suflet. Este vorba despre Liga Exploratorilor, un modul educativ care folosește rețeta perfectă între distracție și educație.

„Anul acesta, iUmor s-a suprapus cu taberele mele și nu am cum să renunț la proiectul meu de suflet!”, a transmis fostul membru al trupei Animal X.

La începutul lunii trecute s-a zvonit că Șerban Copoț s-ar fi certat cu magicianul Robert Tudor, însă artistul a negat vehement că între el și fostul său coleg de la iUmor ar fi avut loc vreo dispută.

Citește și Ana Maria Calița, câștigătoarea sezonului 4 iUmor, despre plecarea lui Mihai Bendeac din emisiune: “Parcă și-a pierdut puțin din farmec” VIDEO EXCLUSIV!

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Imagini de la nunta Monicăi Bîrlădeanu cu Valeriu Gheorghiță
8.7 7 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *