Plecare neașteptată de la Antena 1. Și-a dat demisia după 14 ani, o vedeai mereu la știri

Cum a reacționat colegul ei de platou

Scris de: Daoud Andra

11 Dec. 2023

Una dintre cele mai îndrăgite prezentatoare de știri de la Antena 1 a anunțat că își dă demisia. După 14 ani ani petrecuți la trustul Intact, a dat vestea că și-a încheiat cariera la postul TV. Ce a transmis în mediul online, în ziua în care a anunțat plecarea.

Una dintre cele mai îndrăgite prezentatoare pleacă de la Observator

Demisie la Observatorul de prânz de la Antena 1. Andreea Țopan, una dintre prezentatoarele jurnalului, pleacă de la postul TV după 14 ani. Vineri a fost ultima zi în care a apărut la pupitrul știrilor de la prânz, alături de colegii ei, Valentin Butnaru și Olivia Păunescu.

Andreea Țopan a publicat pe rețelele de socializare o fotografie alături de colegii ei de la Observator, inclusiv cei din spatele camerelor și din regie. ”Vă mulțumesc! Cu iubire, Andreea” – a fost mesajul pe care l-a scris în dreptul fotografiei, fără să dea detalii cu privire la motivele plecării. Prezentatoarea lucra la Antena 1 din anul 2009, fiind mai întâi corespondent regional, apoi reporter.

„Nu vreau să sune a laudatio, dar este! Dragă ‘doamna profesoară’, sau ‘Topanishe’ (pentru că știu că te enervează amândouă?), îți mulțumesc! Am început împreună proiectul @observator12 și țin să te anunț că sunt mai câștigat cu mult mai multe decât ți-am mărturisit! Am câștigat un prieten de nădejde, am câștigat niște experiențe fascinante și, de ce nu, cunoștințe noi în domenii diverse… medicină, istorie, politică?

Ești un jurnalist desăvârșit, un om sufletist, bun și drept! Transmisiunile tale speciale de la evenimente importante, materialele tale pe teme variate și de interes, scriitura ta demnă de orice curs universitar de tehnică de redactare, toate îți creează o carte de vizită care mă inspiră și te fac unul dintre JURNALIȘTII pe care îi RESPECT! Îți mulțumim, Andreea Țopan!!!”, a scris colegul ei de platou, Valentin Butnaru, pe rețelele de socializare.

Plecare neașteptată de la Antena 1. Și-a dat demisia după 14 ani, o vedeai mereu la știri
Andreea Țopan, alături de colegii ei de la Observator

Cum a ajuns să lucreze în televiziune

Andreea Țopan prezenta Observatorul orei 12 de câțiva ani buni. În ceea ce privește pasiunea pentru jurnalism, prezentatoarea TV dezvăluia, într-un interviu acordat anul trecut, că și-a descoperit-o încă de când era în școala generală.

”În facultate erau ziarele acelea cu anunțuri și erau și anunțuri cu locuri de muncă. Eu am văzut un anunț pentru un post de redactor la radio. M-am dus, am dat examen și am trecut. Cam așa a început munca mea în mass-media. Pasiunea pentru scris și pentru a crea a început încă de mică, din clasa a V-a am scris la revista școlii. Am terminat liceul ca redactor șef al revistei.”, spunea ea, anul trecut, pentru catine.ro.

Înainte de a lucra în televiziune, Andreea Țopan visa să devină profesoară de limba română, după cum a mărturisit tot ea. Chiar a profesat în învățământ o scurtă perioadă, însă viața a avut alte planuri pentru ea, așa că nu a rămas la catedră.

 

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Imagini de la nunta Monicăi Bîrlădeanu cu Valeriu Gheorghiță
10 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *