Povestea din spatele semnăturii Daianei Anghel. „Toată viața mea lumea a insistat să-mi spună Diana” VIDEO EXCLUSIV

Cum a luat naștere semnătura ei

Înainte ca fotografiile să ia fața autografelor, celebritățile își realizau semnături care mai de care mai caligrafice, încercând să reflecte o parte din personalitatea lor. Acum, ideea de autograf nu mai este la fel de apreciată de admiratorii undei vedete, însă iscăliturile le servesc în diverse proiecte. Așa cum se întâmplă și în cazul Daianei Anghel, care a ales ca la asocierea unui brand de produse cosmetice să-și pună semnătura pe etichetă. Daiana Anghel a dezvăluit în exclusivitate pentru EGO.ro că a ales să se iscălească așa încă din adolescență, pe când nici nu visa că o să devină celebră.

Daiana Anghel: Este o poveste cu această semnătură”

Recent, Daiana Anghel a încheiat un parteneriat cu un celebru brand destinat produselor de îngrijire facială, pentru a creat patru rutine de înfrumusețare. Pe cutia produselor, Daiana nu și-a trecut doar numele, pe care l-a păstrat după căsătorie, ci și semnătura. Destul de ușor de descifrat, autograful este compus doar din prenumele fostei prezentatoare TV, nicidecum numele complet așa cum se întâmplă în majoritatea cazurilor.

„Este o poveste cu această semnătură. Dacă te uiți atent o să vezi că este Diann și E-ul s-a pierdut în timp. Numele meu se scrie Daiana, cum se aude, dar în clasa a 8-a trebuia să plec cu ai mei în Canada, să ne mutăm acolo. Și m-am gândit eu că Daiana, scris în românește, nu are noimă în engleză. Adică cum o să-mi citească lumea numele? În Diana nu voiam să mi-l modific, să se scrie așa, pentru că toată viața mea lumea a institat să-mi spună Diana, deși numele meu este Daiana. Nu voiam. Avem niște probleme grave, îți dai seama, în clasa a 8-a. Și cum mă gândeam eu așa, cum ar fi numele meu în engleză, cel mai apropiat de Daiana, dar să nu fie Diana? Și mi-a ieșit Dianne. Uite așa mi-am făcut eu în clasa a 8-a semnătura pentru Canada, unde nu ne-am mai mutat niciodată”, ne-a mărturisit Daiana Anghel.

Citește și Marele talent al Daianei Anghel: „Pot să fac asta cu ochii închiși”. Puține persoane ar reuși asta VIDEO EXCLUSIV

„M-am gândit să fie o semnătură greu de falsificat”

În toți acești ani, nu doar că nu a schimbat cu nimic semnătura, dar nici în momentul în care s-a căsătorit cu Sorin Gonțea, nu a conceput să adauge încă un nume sau măcar o inițială care să aibă legătură și cu numele partenerului de viață.

„De atunci mă semnez așa. Nu am mai schimbat-o. Mai este un M, de la Maria, este un soi de M stilizat care vine peste”, a mai completat beauty guru.

Culmea este că, la 14 ani, Daiana nu se gândea că va ajunge celebră și că poate i se vor cere autografe, dar se gândea să compună o semnătură greu de falsificat pentru viitorii copii, asta pentru că la rândul ei, atunci când nu voia să arate notele părinților încerca să le copieze semnătura și să o treacă pe carnetul de note.

„M-am gândit la ceva. M-am gândit să fie o semnătură greu de falsificat în cazul în care fac copii care o să aibă această idee, să-mi modifice semnătura. Doar că nu mă gândeam eu atunci că o nu o să mai fie carnete fizice de note. Deci aceasta este povestea semnăturii. Este din clasa a 8-a”, a mai declarat Daiana Anghel pentru EGO.ro.

Citește și Cum ne „păcălește” Cătălin Botezatu la fiecare apariție publică. Nici nu știai că acest detaliu nu este real. „Nu vreau să vă mint, recunosc, folosesc și niște soluții” VIDEO EXCLUSIV

Video: Daniel Bălan

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
8.5 2 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *