Prăjitura cu ciocolată este un desert extrem de iubit de români. oferă o explozie de arome și texturi care au câștigat inimile multor gurmanzi din întreaga lume. Dacă ești o persoană căreia îi place să-și exploateze creativitatea și să experimenteze arome și texturi noi, vei adora acest răsfăț.
Baconul și ciocolata sunt două delicii apreciate de toată lumea! Prin urmare, de ce să nu experimentăm și să le combinăm pentru a vedea ce rezultă? Aceasta a fost ideea unor persoane curioase care au îndrăznit să aducă împreună două ingrediente aparent neasociate. Și, spre surprinderea multora, s-a dovedit că rezultatul este absolut delicios! Ai nevoie de:
Preparare:
Vezi și Cum poți mânca ciocolată în fiecare zi fără să te îngrași. Trucul nutriţioniştilor
Înghețată și ulei de măsline
Un desert tradițional italian este înghețata cu ulei de măsline, dar te poți bucura de aceeași aromă amestecând ulei de măsline extravirgin cu înghețată de vanilie de bună calitate
Ciocolată cu chilli
Această combinație adaugă un element picant la dulceața ciocolatei. Ciocolata cu chilli este adesea făcută cu ardei iute mărunțit, pentru o notă subtilă de fierbințeală. Contrastul inedit între dulceață și picant poate fi delicios în deserturi sau tablete de ciocolată.
Bacon și sirop de arțar
Baconul crocant și siropul de arțar este un amestec de dulce-sărat, în același timp. Această combinație este cunoscută în special în bucătăria americană, unde se servește la micul dejun, alături de clătite sau waffle-uri.
Ciocolată și sfeclă roșie
Sfecla roșie este dulce, iar în combinație cu ciocolata, poate aduce o notă distinctă de arome. Merge de minune în deserturi sau prăjituri, oferind culoare și gust inedite.
Vezi și Mască cu ciocolată pentru față. Cum se aplică. Efecte extraordinare pentru ten