Premiile Gopo 2022. Dana Rogoz, cea mai îndrăzneaţă apariţie. Rochia cu care a făcut furori actriţa

Premiile Gopo 2022 au avut loc la Teatrul Național, în prezența celor mai importante nume din industria filmului românesc.
Premiile Gopo 2022. Dana Rogoz, cea mai îndrăzneaţă apariţie. Rochia cu care a făcut furori actriţa

Premiile Gopo 2022 au avut loc aseară, într-un cadru deosebit. Evenimentul a avut o alură specială, fiind în sfârșit lipsit de rigorile pandemiei. Decernarea premiilor Gopo a avut loc la Teatrul Național, pe 3 mai și a reunit foarte multe nume sonore din industria filmului românesc.

Aparițiile au fost marcate de eleganță, în ton cu evenimentul consacrat. Printre vedetele care s-au remarcat prin ținute pline de bun gust se numără Monica Bîrlădeanu, Andreea Raicu, Dana Rogoz sau Anca Dumitra. Majoritatea celebrităților feminine au optat pentru rochii elegante lungi, în ton cu momentul serii.

Premiile Gopo 2022

Una dintre aparițiile îndrăznețe ale serii a fost Dana Rogoz. Rochia cu care a făcut furori actriţa s-a evidențiat printr-un design care i-a lăsat la vedere silueta de invidiat. Aceasta a purtat o rochie neagră, cu spatele gol și decupaje în zona bustului. Și-a completat imaginea cu un wet look și un machiaj natural, care i-a subliniat trăsăturile feței.

Premiile Gopo 2022

Premiile gopo

Premiile Gopo 2022 – Cine a participat la eveniment

Premiile Gopo marchează cel mai important moment dedicat industriei cinematografice din România. În acest an evenimentul a avut loc la Teatrul Național din București, în Sala Mare. Gala Premiilor Gopo a aniversat ediția cu numărul 16 și a reunit peste 900 de invitați. Între aceștia n-au numărat personalități din industria filmului, profesioniștii din cinematografie, vedete cunoscute și nominalizații ediției.

Evenimentul a fost preezentat de actorul Adrian Nicolae. Pentru seara de gală invitații au purtat ținute demne de covorul roșu. Doamnele s-au remarcat prin rochii superbe, iar domnii au purtat la rândul lor costume clasice sau outfituri casual care au păstrat nota de eleganță.

Alte actrițe care s-au remarcat la eveniment au fost Laura Cosoi sau Andreea Grămoșteanu. Laura Cosoi care este gravidă, a purtat o rochie care i-a pus în valoare sarcina. O pată de culoare a fost actrița din serialul Mondenii, Andreea Grămoșteanu, care a atras atenția purtând o rochie roșie.

Premiile Gopo 2022

Laureații Premiilor Gopo 2022

Iată și care au fost fericiții laureați ai ediției din acest an. Câștigătorii serii au fost Katie Pescariu, aceasta câștigat premiul pentru „Cea mai bună actriță în rol principal.” Actorul Farcaș Bogdan a primit trofeul pentru „Cel mai bun actor în rolul principal”, pentru interpretarea din pelicula „Neidentificat.” Premiul pentru „Cel mai bun regizor” a fost căștigat de Cristi Puiu, pentru filmul „Malmkrog.” Iulian Postelnicu și Bogdan George Apetri au câștigat premiul pentru „Cel mai bun scenariu” al filmului „Neidentificat.”

La categoria „Cel mai bun film”, pelicula câștigătoare a fost „Babardeală cu bucluc sau porno balamuc”, producție a lui Radu Jude.

 

Premiile Gopo

sursa foto: instagram.com

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Cine este Manfred Spendier, soțul Ancăi Dumitra din Las Fierbinți
8 3 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *