Preparate cu care Andreea Esca și-a cucerit musafirii. ”Bucurii de gospodină”. Fanii au reacționat imediat

Ce a gătit vedeta Pro TV

Scris de: Daoud Andra

31 Jul. 2024

Atunci când nu este la pupitrul Știrilor Pro TV, Andreea Esca adoră să petreacă timpul cu familia și cu prietenii, pe care îi răsfață cu preparate culinare delicioase. Vedeta și-a dezvăluit recent talentele de gospodină pe internet, iar cei care o urmăresc în mediul online au reacționat imediat.

Andreea Esca, o gospodină desăvârșită

Andreea Esca este o iubitoare de mâncare bună, iar atunci când are ocazia, își delectează familia și musafirii cu preparate culinare delicioase. Știrista de la Pro TV este pasionată de gastronomie și pregătește atât mâncăruri tradiționale românești, cât și delicatese inspirate din bucătăria franțuzească.

De curând, prezentatoarea jurnalului de la Pro TV a publicat pe Instagram câteva imagini cu mâncărurile pe care le-a pregătit pentru cei dragi și a scris în dreptul lor: ”Mi-au ieșit tartele cu roșii! Și salata de vinete! Bucurii de gospodine”. Pe masa pe care a pregătit-o pentru familie se poate vedea și un platou cu ouă umplute.

Vezi și: Pe cine ar vrea Andreea Esca drept noră. ”Nu-i așa că e drăguță?” Știrista a pus ochii pe fiica unui sportiv cunoscut

Cei care o urmăresc pe Andreea Esca pe Instagram au reacționat imediat. ”Ce frumos au ieșit tartele! Și cu mozzarella pe deasupra… super drăguțe”, ”Credeam că e pizza, nu tartă”, ”Foarte faine și cu siguranță tare bune”, ”Cu siguranță sunt delicioase” – au fost câteva dintre comentariile pe care le-a primit la postare.

Preparate cu care Andreea Esca și-a cucerit musafirii. ”Bucurii de gospodină”. 2
Andreea Esca a pregătit masa pentru musafiri

La ce alimente a renunțat, pentru a se menține în formă

Andreea Esca a povestit, la un moment dat, că a exclus o serie de alimente din meniu, pentru a ține la distanță kilogramele. Vedeta de la Pro TV este atentă atunci când vine vorba despre alimentație și încearcă să păstreze un echilibru și să nu facă excese.

Vezi și: Mama Andreei Esca a împlinit 83 de ani. Cum a surprins-o nepoata sa, Alexia Eram. ”Te iubesc la nebunia infinitului”

”Încerc să nu mănânc mult dulce, să evit pâinea, pastele, cartofii… Mă rog, tot ce știm că ne va aduce niște kilograme în plus. Fericirea este cea mai sigură cale către un look de invidiat. Din păcate însă, nu vă pot da rețeta. Și atunci vă doresc să o găsiți, să știți că, dacă veți face, dacă veți trăi lucruri care vă fac fericite, se va vedea. Și bonus, să faceți un pic de sport în limita timpului”, a declarat Andreea Esca, pentru csid.ro.

”Am renunțat complet la sucuri carbogazoase și la dulciuri procesate. Încerc să evit pe cât posibil orice produs care conține zahăr rafinat sau aditivi alimentari. Micul dejun este esențial pentru mine. Îmi place să încep ziua cu un smoothie verde sau cu un bol de iaurt cu fructe proaspete și semințe de chia. Aceasta îmi oferă energia necesară pentru a face față provocărilor zilnice”, a mai spus vedeta, în trecut.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Motivul pentru care Diana Munteanu este singură, la 45 de ani
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *