Doina Teodoru, iubita cunoscutului chef Cătălin Scărlătescu, a oferit recent detalii despre unul dintre aspectele intime ale relației lor, dezvăluind care este preparatul culinar preferat gătit de faimosul bucătar. Actrița, recunoscută pentru talentul său pe scenă și ecran, a împărtășit, într-un interviu acordat recent, experiența culinară care a reușit să o cucerească definitiv.
Chef Cătălin Scărlătescu, în vârstă de 51 de ani, și Doina Teodoru, în vârstă de 34 de ani, formează un cuplu de trei ani, bucurându-se de o relație armonioasă în ciuda diferenței de vârstă dintre ei.
Dragostea lor nu doar că a înflorit în timp, dar a fost consolidată și de talentul culinar al celebrului chef de la Pro TV. Actrița a mărturisit că unul dintre momentele definitorii ale relației lor a fost când chef-ul a pregătit un preparat special pentru ea.
”Tortellini cu ricotta și pere este un preparat care m-a dat pe spate”, a spus Doina Teodoru pentru Click!.
Această delicatesă, pregătită cu măiestrie de chef Cătălin Scărlătescu, a fost un adevărat succes, impresionând-o pe Doina Teodoru încă de la prima lor întâlnire amoroasă.
Preparatul, cu o combinație subtilă de ricotta cremoasă și pere dulci, a reușit să o cucerească pe frumoasa actriță, marcând un moment special în relația lor. Cu toate acestea, Doina Teodoru nu se mai poate bucura de acest preparat de când medicii au descoperit că suferă de intoleranță la lactoză.
”Nu mă mai pot bucura de acest preparat de când cu intoleranța la lactoză”, a adăugat ea.
Intoleranța la lactoză, o afecțiune care împiedică digestia corectă a lactozei, a forțat-o pe Doina Teodoru să renunțe la multe dintre preparatele sale preferate, inclusiv la celebrul tortellini cu ricotta și pere.
Simptomele acestei afecțiuni pot varia în funcție de cantitatea de lactază produsă de organism și de cantitatea de lactoză ingerată. Principalele simptome includ: balonare, durere abdominală, diaree, flatulență, greață și senzație de plenitudine.