Preparatul cu care Gina Pistol l-a cucerit pe Smiley. Ce gătește vedeta pentru fiica lor. ”Îi fac varianta mai sănătoasă”

De ce nu gătesc niciodată împreună

Scris de: Daoud Andra

08 Jul. 2024

Anii în care a fost gazda unui show de cooking și-au pus amprenta asupra Ginei Pistol, care a învățat să gătească și chiar a făcut o pasiune din asta. Vedeta, care va fi gazda sezonului 9 al emisiunii MasterChef, a dezvăluit, la un moment dat, cu ce preparat l-a cucerit pe Smiley. Și acum este mâncarea lui preferată.

Ce gătește Gina Pistol pentru Smiley și pentru fiica lor

Gina Pistol cochetează cu bucătăria atât pe micul ecran, cât și acasă. Vedeta se pricepe de minune la gătit și are câteva preparate cu care își delectează familia. Prezentatoarea TV a povestit, la un moment dat, care a fost mâncarea cu care l-a cucerit pe Smiley și a spus că este în continuare în topul preferințelor lui. La începutul relației, când se întâlneau pe ascuns, Gina i-a gătit pui indian, iar de atunci a devenit mâncarea favorită a lui Smiley.

Vezi și: Carmen Harra, previziuni surprinzătoare despre Smiley și Gina Pistol. Vor rămâne împreună toată viaţa? ”Ei au niște lucruri pe care trebuie să le rezolve”

De câțiva ani, vedeta are ocazia să gătească și rețete pentru copii. Ginei îi place să petreacă timpul în bucătărie și să pregătească diverse rețete pentru fiica ei. Într-un interviu acordat recent, prezentatoarea TV a spus ce îi place lui Josephine să mănânce și ce rețete face pentru ea.

”Lui fii-mea îi place foarte mult banana bread, îi fac varianta mai sănătoasă. Îi plac ciorbele, ciorbele de orice fel. O perioadă îi place mazărea, altă perioadă îi place varza călită, cum îmi plac și mie. Și îi plac lucrurile pe care le mâncam eu cu poftă când eram însărcinată. Am avut perioade în care mâncam foarte multe citrice, perioade în care beam în fiecare zi chefir, perioade în care pur și simplu pofteam la câte o friptură. Eu nu sunt fan carne, dar pofteam. Mă trezeam că aș mânca o friptură de vită, eu nemâncând mulți ani”, a spus Gina Pistol, pentru Unica.ro.

Smiley, gest romantic pentru Gina Pistol în aplauzele fanilor 4
Gina gătește pentru soțul ei și pentru fiica lor

De ce nu gătește împreună cu Smiley

Gina și Smiley se completează perfect în viața de familie, însă nu și în bucătărie. Vedeta a povestit că ea este foarte organizată ”la cratiță”, în timp ce soțul ei are nevoie de indicații pentru a prepara o mâncare. Din acest motiv, preferă să gătească separat și să nu se intersecteze în bucătărie.

Vezi și: Gina Pistol, dezvăluiri despre venirea la MasterChef România. Principalul motiv pentru care a ales să bată palma cu Pro TV

”Pentru liniștea noastră din casă, nu (n.r. nu gătesc împreună). Eu sunt foarte organizată. Eu dacă gătesc ceva nici nu-ți dai seama că eu gătesc în timpul acela. Imediat îmi tai, curăț, spăl. Eu sunt și puțin maniacă cu ordinea și curățenia, am uitat să specific acest lucru. Și, pentru liniștea mea, e mai bine să nu intre bărbată-miu în bucătărie. Nu-i ca mine. El se descurcă dacă îi dau indicații, dar nu-i ca mine”, a mai spus Gina Pistol, pentru sursa menționată.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Cine este Manfred Spendier, soțul Ancăi Dumitra din Las Fierbinți
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *