Prima declarație făcută de iubita lui Dorian Popa, după ce artistul a fost prins sub influența substanțelor interzise. Ce a putut să spună Claudia Iosif

Artista a fost testat cu aparatul drug test, rezultatul fiind pozitiv.
Prima declarație făcută de iubita lui Dorian Popa, după ce artistul a fost prins sub influența substanțelor interzise. Ce a putut să spună Claudia Iosif

Clipe grele pentru Dorian Popa! Celebrul influencer a fost prins, în data de 27 octombrie, în timp ce se afla la volan, îmbrăcat doar în lenjerie intimă, sub influența substanțelor interzise. Conform autorităților, acesta ar fi consumat cannabis. Iubita lui, Claudia Iosif, a oferit și primele declarații despre situația în care se află artistul!

Iubita lui Dorian Popa nu știa ce se întâmplă cu el

Dorian Popa se află într-o situație dificilă, după ce a fost prins drogat la volan. Îndrăgitul influencer gonea la volanul unul Lamborghini, când a fost oprit de polițiști. În urma testelor, el a ieșit pozitiv la cannabis. Dorian Popa a mărturisit că se întorcea de la o petrecere, specificând că nu a consumat nimic.

„La data de 27 octombrie a.c., ora 21:15, polițiști din cadrul Inspectoratului de Poliție al Județului Ilfov- Serviciul Rutier, în timp ce se aflau în exercitarea atribuțiilor de serviciu, au oprit în trafic, în localitatea Domnești, un autovehicul, condus de un bărbat, iar în urma testării cu aparatul din dotare au reieșit indicii cu privire la posibila prezență a substanțelor psihoactive.

Întrucât aceasta nu reprezintă o probă în cadrul dosarului penal, conducătorul auto a fost condus la unitate medicală din București, pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a consumului unor substanțe interzise. În cauză, conducătorului auto i-a fost reținut permisul de conducere fiindu-i suspendată exercitarea dreptului de a conduce, conform Legii”, se arată în raportul polițiștilor.

Citește și: Dorian Popa, prins sub influența substanțelor interzise. Ce au descoperit polițiștii când l-au oprit în trafic

Claudia Iosif a evitat subiectul

Pe de altă parte, partenera de viață a acestuia, Claudia Iosif, a declarat că nu știa nimic despre ce i s-a întâmplat.

„Nu știu ce să îți spun că nu știu nimic, eu nu sunt cu el acum. Nu am cum să dau niște declarații când nu am luat legătura cu el, nu am dat de el. Nu știu nimic. Sunt la volan, să știi că nu pot vorbi, este foarte aglomerat, scuză-mă că îți închid.”, a spus Claudia, iubita lui Dorian, pentru Click! 

Citește și: Ce studii are Dorian Popa. Mulți au fost uimiți când au aflat care este meseria lui de bază: “Nu era de mine”

Se zvonește că s-ar fi despărțit

Se speculează că Dorian Popa și Claudia Iosif și-au spus adio, ținând cont că bruneta și-a mutat deja o parte din lucruri din casa artistului. Pe de altă parte, aceasta a mărturisit că și-ar fi mutat doar atelierul de lucru în casa pe care și-a cumpărat-o. În plus, ea a menționat că noua locație se află la doar 5 minute distanță de luxoasa reședință a lui Dorian Popa din Domnești.

„Vreau să vă împărtășesc faptul că am cumpărat o casă, ca investiție. O casă extrem de frumoasă, așa cum este ea, e făcuta cu foarte bun gust. Am cumpărat această casă, o voi transforma complet. O să vă țin la curent cu tot, o să vedeți ce fac.”, spunea Babs.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Imagini de la nunta Monicăi Bîrlădeanu cu Valeriu Gheorghiță
5.2 5 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *