Prima reacție a Biancăi Drăgușanu, după ce a fost ridicată de mascați. Ce acuzații i se aduc vedetei

Are calitatea de suspect

Scris de: Daoud Andra

18 Jul. 2024

Bianca Drăgușanu pare să aibă probleme cu legea. Vedea a fost ridicată de polițiști și dusă la audieri, fiind suspectă într-un dosar de evaziune fiscală. Au fost făcute și percheziții, iar vedeta a oferit o primă reacție în acest caz.

Bianca Drăgușanu, dusă la audieri

În dimineața zilei de joi, 18 iulie, Bianca Drăgușanu a fost luată de agenții de poliție și dusă la audieri. Vedeta are calitatea de suspect și a fost audiată într-un dosar de evaziune fiscală. Poliția Economică anchetează o posibilă fraudă, după ce au fost vândute haine din Turcia ca fiind de lux, printr-o firmă pe care ar deține-o vedeta, însă nu au fost declarate veniturile.

Bianca este cercetată de poliție, iar oamenii legii vor să afle dacă și-a plătit taxele la stat sau nu. În apărarea sa, Bianca spune că nu s-a ocupat ea de vânzarea articolelor, ci a fost doar imaginea societății. Fosta asistentă TV are propriul brand de haine, pe care le creează și le vinde.

Vezi și: Bianca Drăgușanu și Alex Bodi, din nou un cuplu? Cei doi au fost surprinși împreună la un restaurant din Capitală

“Am fost strict imaginea acestei societăți. Nu am avut nicio implicare în desfășurarea activității acesteia”, a declarat Bianca, pentru Click!, la scurt timp după ce a fost audiată. Polițiștii au efectuat percheziții la magazinul vedetei, iar ancheta este în desfășurare. În dosar sunt cercetate încă trei persoane.

Un polițist local, suspect în dosar

Cei patru suspecți sunt acuzați că aduceau haine de lux din Turcia (blănuri, haine de piele, paltoane), pe care le vindeau apoi, sub marcă proprie, potrivit polițiștilor. Prejudiciul ar fi de 332.000 de lei.

”Ar fi omis să evidențieze în documentele contabile și să declare la organele fiscale venituri în valoare de peste 2.400.000 de lei, provenite din comercializarea de articole vestimentare de lux. Hainele erau expuse în magazin, pentru prezentare, dar erau vândute exclusiv pe site, atât în România, cât și în străinătate”, se arată în dosar.

Vezi și: Bianca Drăgușanu își dorește o nouă relație, după despărțirea de Gabi Bădălău. Ce calitate caută la viitorul partener

Pe lângă Bianca Drăgușanu, mai sunt anchetate încă trei persoane, printre care și un polițist local. Potrivit anchetatorilor, hainele erau aduse și vândute în acest fel de mai mulți ani, timp în care firma nu a declarat veniturile și nu a plătit taxe și impozite. Anchetatorii urmează să stabilească în ce măsură se face vinovată vedeta de evaziune.

De când a renunțat la televiziune, Bianca s-a îndreptat către alte tipuri de afaceri. Și-a deschis un atelier de rochii de ocazie și de mireasă, pe care le produce și le vinde, dar este implicată și în domeniul imobiliar. Vedeta a cumpărat, în urmă cu ceva timp, un apartament în Dubai, dar, pe lângă aceste tipuri de afaceri, câștigă bani frumoși și din activitatea online, din reclame și campanii.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Imagini de la nunta Monicăi Bîrlădeanu cu Valeriu Gheorghiță
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *