Prima reacție a lui Dorian Popa în scandalul momentului. Mesaj după ce a fost amendat de polițiști: “Nu vă supărați”

Iată mai multe detalii.
Prima reacție a lui Dorian Popa în scandalul momentului. Mesaj după ce a fost amendat de polițiști: “Nu vă supărați”

Dorian Popa, cunoscutul artist și influencer, a fost oprit în timp ce conducea sub influența unor substanțe psihoactive, vineri seară, în jurul orei 21:15. Această întâmplare a generat o varietate de reacții, atât pe platformele de socializare, cât și în rândul publicului. Artistul a fost aspru criticat de nenumărate vedete și susținut de altele după această întâmplare nefericită care i-a afectat imaginea.

Ce a transmis celebrul artist

După evenimentul neplăcut care a avut loc vineri seară, în jurul orei 21.15, când a fost oprit de poliția din Ilfov în localitatea Domnești, sub influența substanțelor interzise, în timp ce se afla la volanul uneia dintre mașinile sale, Dorian Popa (în vârstă de 35 de ani) a transmis un mesaj către fanii săi prin intermediul rețelelor de socializare.

Astfel, în videoclipurile publicate pe canalul său de Tik-Tok, Dorian Popa nu a furnizat detalii specifice, ci a rugat doar publicul să nu îl judece.

Prima reacție a lui Dorian Popa în scandalul momentului
Dorian Popa

„Nu vă pierdeți niciodată încrederea, pentru că Dumnezeu este alături de noi. Păstrați-vă sufletul curat! Rămâneți pozitivi, optimiști și nu vă supărați pe nimeni sau, dacă vă supărați, nu aruncați cu noroi, pentru că nu are sens. Viața e frumoasă și cel mai frumos este să fim fericiți”, a spus influencerul.

Citește și: Iulia Albu rupe tăcerea despre Dorian Popa. Ce a mărturisit vedeta, surpriză pentru fani

Din șofer a ajuns pasager

Dorian Popa a fost supus unui test cu aparatul drug test, iar rezultatul a indicat prezența substanțelor interzise, ceea ce a dus la reținerea permisului său de conducere și suspendarea dreptului de a conduce.

Conform unor surse citate de un site de știri, la momentul incidentului, artistul ar fi fost îmbrăcat doar în lenjerie intimă și în halat, ci ar fi comunicat polițiștilor că se întorcea de la o petrecere unde a inhalat fumul unui joint, întrucât a stat în apropierea unor persoane care consumaseră cannabis.

Polițiștii de la Serviciul Rutier Ilfov au inițiat un dosar penal în numele său, ancheta fiind în curs de desfășurare cu privire la infracțiunea de conducere a unui vehicul sub influența substanțelor psihoactive.

Vezi și: Mărturisirea pe care Dorian Popa i-a făcut-o Elenei Merișoreanu, după ce a fost prins sub influența substanțelor interzise: „Plângea săracul”

Elena Merișoreanu îl apără pe artist

Chiar dacă multe vedete îl critică aspru pe Dorian Popa în urma incidentului în care a fost prins conducând sub influența substanțelor interzise, există și persoane publice care îl sprijină pe celebrul artist.

Elena Merișoreanu este una dintre aceste persoane care îi stau alături lui Dorian. Astfel, cunoscuta artistă de muzică populară oferă clarificări cu privire la cazul influencerului și dezvăluie dacă acesta s-a folosit de droguri sau nu.

Te poate interesa și: Gigi Becali nu-l iartă pe Dorian Popa. Ce pedeapsă vrea pentru artist: “Pe toată viața!”

„Am vorbit cu el, aseară, la telefon, plângea săracul, se blestema că e nevinovat, că a fost, undeva, parcă zicea că într-un club, unde se fuma și că a inhalat de acolo. În plus, de o perioadă, el lua și niște pastile, că să se poată odihni.

Muncește foarte mult, are firme, e tare harnic, mai rar așa om. În plus, e și foarte credincios, mereu se roagă. Și la ”Sunt celebru, scoate-mă de aici!” se ruga mereu dimineața.

Acolo era un copil respectuos, ceva ce nu am mai văzut, mi se adresa foarte frumos când avea nevoie de ceva. De aceea am și rămas prieteni”, a declarat Elena Merișoreanu pentru Playtech.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Imagini de la nunta Monicăi Bîrlădeanu cu Valeriu Gheorghiță
7.5 4 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *