Primele declarații ale Margheritei după ce a fost atacată pe stradă: „Consider că am dreptul la viață”

Margherita a mers vineri la Poliție pentru a da declarații
Primele declarații ale Margheritei după ce a fost atacată pe stradă: Consider că am dreptul la viață

Margherita, fiica lui Ioniță și a Vioricăi de la Clejani, a făcut primele declarații după ce a fost atacată pe stradă de un necunoscut. Tânăra a ajuns de urgență la spital, acolo unde medicii au intervenit chirurgical și i-au scos un obiect ascuțit din zona bustului.

Primele declarații ale Margheritei, în fața sediului de Poliție: “Consider că am dreptul la viață”

Margherita a făcut declarații în fața sediului de Poliție, înainte de a intra pentru a fi audiat. Tânăra a recitat un discurs pe care îl avea scris pe o foaie. Potrivit ei, ceea ce s-a întâmplat reprezintă o lecție de viață pentru toți ceilalți. De asemenea, fiica lui Ioniță și a Vioricăi a susținut că ea a fost înjunghiată în zona inimii de către un bărbat pe care ea îl consideră criminal în serie. Margherita nu a fost singura persoană atacată.

“Faci ceea ce spune inima sau ce spune mintea? Aici vreau să ajung. Pentru asta am venit. Pentru că sunt o ființă umană și consider că am dreptul la viață. Și pericolele sociale sunt ilustrate uneori prin intermediul tinerilor. Exact așa cum este și cazul meu.

Nu am fost înțepată cu o lamă. Am fost înjunghiată, fraților, în zona inimii, de un bărbat pe care eu îl bănuiesc a fi criminal în serie pentru că nu sunt singura atacată și care este încă în libertate”, sunt primele declarații ale Margheritei după incident, potrivit antena3.ro.

Viorica de la Clejani, mesaj disperat: “Mulțumesc Bunului Dumnezeu că a scăpat cu viață”

Viorica de la Clejani a dezvăluit pe pagina sa de Instagram că medicii au scos un obiect ascuțit din sânul Margheritei, semn că viața i-a fost pusă în pericol. Din fericire, medicii au intervenit la timp, iar fiica sa este în afara oricărui pericol.

“Acest obiect i-a fost scos din sân fiicei mele. Mulțumesc doctorilor de la Spitalul Universitar că mi-au salvat copilul! Unii sunt atât de răi. Cum să vă bucurați și să îmi înjurați copiii pe tema acestui subiect? Dacă erau copiii voștri în locul Margăi? Cum puteți să vorbiți în halul ăsta? Eu acum ce să fac? Să-l las liber? Să vă măcelărească și vouă copiii când merg liniștiți pe stradă?

Vă mai mirați de ce nu ne mai rabdă Dumnezeu. În loc să comentați (gratis, că dacă se plătea nu mai scriați nimic) rugați-vă la dumnezeu să vă aibă copiii în pază. Mulțumesc Bunului Dumnezeu că a scăpat cu viață!”, este mesajul Vioricăi de la Clejani pe rețelele de socializare, după incidentul în care a fost implicată Margherita.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Imagini de la nunta Monicăi Bîrlădeanu cu Valeriu Gheorghiță
6.3 4 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *