Prin ce au trecut Neti Sandu și nepoata ei în vacanța petrecută în America: “Nu m-aș mai duce, e groaznic”

Ce nu le-a plăcut în America

Neti Sandu și nepoata ei, Alice Kapelovies, au vizitat, de curând, America, dar vacanța lor n-a fost la fel de frumoasă și relaxantă pe cât şi-o doreau. Invitate în emisiunea lui Cătălin Măruță de la Pro TV, cele două au mărturisit că au trecut prin câteva situații extrem de neplăcute. Iată ce au pățit astroloaga și nepoata ei în America!

Neti Sandu și nepoata ei, dezamăgite de America

Neti Sandu este, fără îndoială, una dintre cele mai longevive și respectate vedete de la Pro TV. Recent, aceasta și-a luat nepoata și împreună au mers să își trăiască visul american, dar nu se așteptau niciun moment la ceea ce avea să li se întâmple.

Invitate în emisiunea ”La Măruță”, cele două au povestit prin ce peripeții au trecut. Ele au mărturisit că au vizitat Casa Albă, una dintre cele mai cunoscute clădiri de pe întregul mapamond. De asemenea, au mers și în Las Vegas, unde au luat parte la concertul artistului Usher și s-au distrat de minune.

Ulterior, Neti Sandu și nepoata ei, Alice Kapelovies, au vizitat și metropola New York, dar au rămas dezamăgite de ceea ce au găsit acolo. Celebra astroloagă a rămas cu un gust amar, după ce a pășit în faimosul oraș. Iată de ce.

”Am fost la concert la Usher. Am fost în Las Vegas cu elicopterul. Aveam o emoție, dar am zis că vreau să stau în față. După aceea am zburat la New York, am vizitat WD. Am văzut și Casa Albă, dar departe. Ne-am plimbat cu metroul, cu trenul, cu toate.

Nu m-aș mai duce. E totul foarte, foarte scump, plătești taxe peste tot. Niciodată, nu m-aș regăsi. M-aș chinui, să mă duc de bunăvoie acolo, clar nu.

În New York nu mi-a plăcut mirosul, sunt magazine cu diverse ierburi, mai e și umiditatea. Mirosul ăla e groaznic. Noi ne-am îmbrăcat colorat și veneau să ne spună oamenii că le place mult cum suntem îmbrăcate.

Femeile merg în colanți și niște benzi în jurul pieptului, adică topuri foarte scurte, ori cizme de piele, bustiere și pantaloni scurți, așa se îmbracă lumea acolo”, a spus Neti Sandu, la emisiunea lui Măruță.

Citește și Dieta pe care o ține Neti Sandu. Așa reușește vedeta PRO TV să-și păstreze silueta suplă de ani buni: „Asta mănânc zilnic”!

Neti Sandu si nepoata ei
Neti Sandu si nepoata ei

Ce a pățit nepoata lui Neti Sandu într-un pub din America

În cadrul aceleiași emisiuni, Alice Kapelovies a povestit ce a pățit într-un bar din Statele Unite. Nepoata lui Neti Sandu a rămas fără cuvinte în urma acestei experiențe incredibile.

”Trecusem pe lângă un pub și se auzea muzică pe gustul meu, și am intrat, am zis, intru până la baie să văd și eu cum e atmosfera. Am intrat și erau doar persoane de culoare, s-au întors toți de parcă eram un intrus.

Cineva mi-a spus ”Cu ce te ajutăm?”, iar eu am spus că merg până la baie, dar pot cumpăra ceva de acolo, un suc de la bar, ca să nu fie problemă.

Și de la bar mi s-a spus ”Nu avem nimic pentru tine aici”, eu eram singura care nu era de culoare de acolo, deși eram bronzată. M-au dezamăgit oamenii cred..”, a spus Alice Kapelovies.

Citește și Neti Sandu rupe tăcerea. Poartă sau nu perucă? Vedeta a spus adevărul!

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Cine este Roxana Mînzatu, femeia care a obținut postul de vicepreședinte al Comisiei Europene
8 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *