Prin ce trece Cristina Cioran, după ce a cerut ordin de protecție împotriva tatălui fetiței ei, Alex Dobrescu. Vedeta a izbucnit în lacrimi, a spus tot fără ocolișuri

Actrița nu scapă de insistențele fostului iubit

Scris de: Daoud Andra

06 Jun. 2024

Chiar dacă a trecut ceva timp de când s-a despărțit de Alex Dobrescu, Cristina Cioran nu are liniște nici acum. Vedeta a povestit recent că fostul ei iubit încalcă ordinul de protecție și continuă să o caute, deși legea îi interzice acest lucru. Ce o întristează cel mai tare pe vedetă.

Ce pățește Cristina Cioran din cauza fostului iubit

În urmă cu câteva luni, Cristina Cioran încheia definitiv relația cu Alex Dobrescu. Actrița a obținut chiar și un ordin de protecție împotriva tatălui fetiței ei, după ce a depus în instanță dovezi că acesta a agresat-o. Cu toate acestea, vedeta nu se poate bucura nici acum de liniște, pentru că fostul iubit continuă să o caute.

Vezi și: Alex Dobrescu, tatăl fetiței Cristinei Cioran, reacție tranșantă după ce și fosta lui soție a cerut ordin de protecție împotriva lui: “Nu le-am iubit niciodată, am fost cu ele din interes”

Într-un interviu acordat recent, Cristina Cioran a povestit că fostul iubit încă o contactează și chiar recurge la diverse metode pentru a o determina să renunțe la ordinul de protecție. Actrița a spus că bărbatul ar fi apelat inclusiv la prieteni, pentru a o face să își schimbe părerea.

”Nu s-a terminat, încă mă caută, încalcă permanent un ordin de restricție și e doar în detrimentul lui, acum încearcă intimidări prin terți, prieteni, cunoscuți, vrea să-i ridic interdicțiile, dar asta nu se poate”, a spus Cristina Cioran pentru Spynews.ro.

Alex Dobrescu, fostul iubit al Cristinei Cioran, parastas de lux la 40 de zile de la incinerarea mamei sale 2
Alex Dobrescu, Cristina Cioran și fetița lor

”Îmi pare rău pentru el”

Actrița a mai spus că în acest moment își dorește doar să aibă parte de liniște și să își crească copilul fără stres. Cristina Cioran nu a ascuns faptul că îi pare rău de situația în care a ajuns fostul ei iubit și l-a compătimit pe acesta. Însă cel mai rău îi pare de faptul că fetița ei nu are parte de dragostea și implicarea tatălui, așa cum ar fi normal.

Vezi și: Alex Dobrescu, fostul iubit al Cristinei Cioran, parastas de lux la 40 de zile de la incinerarea mamei sale: “Am păgubit clubul”. Prețul unei sticle de șampanie a fost 2800 de lei

”Vreau să-mi continui viața, să-mi trăiesc viața, vreau să încerc să iau ce-i mai bun din această experiență, să-mi cresc fetița, ea e pionul principal, măcar aici a avut dreptate Alex, el nu mai e pe locul 1. Îmi pare rău pentru el, un băiat atât de deștept, dar unde e multă inteligență e și multă prostie.

Îți spun ceva ce n-am spus nimănui până acum. Alex trebuie să se gândească că i-a răpit copilului lui dreptul de a fi luat în brațe de tăticul ei. Ar trebui să se gândească la asta foarte mult timp de acum, că copilul nostru nu va avea această ocazie, cel puțin 9 luni de acum, mi se pare groaznic”, a mai spus ea, cu ochii în lacrimi.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Cine este Manfred Spendier, soțul Ancăi Dumitra din Las Fierbinți
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *