Prin ce trece Gina Pistol, cu puțin timp înainte de nunta cu Smiley: „Îmi vine să mă dau cu capul de mașină”

Cei doi își vor uni destinele sâmbăta aceasta

Scris de: Daoud Andra

24 May. 2023

Smiley și Gina Pistol au intrat pe ultima sută de metri cu pregătirile pentru nuntă. În doar câteva zile, cei doi își vor uni destinele, iar emoțiile și stresul sunt la cote maxime pentru viitoarea mireasă. Ce a pățit prezentatoarea de la Chefi la Cuțite, cu puțin timp înainte de nuntă. A povestit totul în mediul online.

Emoții mari pentru Gina Pistol, cu câteva zile înainte de nuntă

Mai sunt câteva zile până când Smiley și Gina Pistol vor fi, oficial, soț și soție. Cei doi au intrat în linie dreaptă cu pregătirile pentru nuntă, iar viitoarea mireasă vrea să se asigure că toate detaliile sunt puse la punct înainte de marele eveniment. Gina își ține la curent și fanii de pe rețelele de socializare cu ceea ce face și le-a dezvăluit cum arată ultimele zile înainte de cununie.

Citește și: Tradiția pe care Gina Pistol nu o va respecta la nunta cu Smiley: „Mă voi apăra, nu vreau”

Prezentatoarea de la Antena 1 a spus că și-ar fi dorit să dedice aceste zile relaxării și înfrumusețării, însă mai are lucruri de pus la punct. Pe lângă stresul legat de nuntă, traficul din București o face să își piardă răbdarea și să se enerveze des.

„Cu traficul acesta o să ajung și eu la cununia civilă de sâmbătă. Băi, stăteam așa la semafor si mă gândeam… Eu și gândurile mele în trafic. Ziceam așa, că dacă eram și eu un om normal, și o viitoare mireasă normală, programul meu din această săptămână ar fi arătat cu totul altfel.

Citește și: Preparatul care nu lipsește de la nunta lui Smiley cu Gina Pistol. Artistul a spus clar ce conține meniul

Adică m-aș fi întâlnit și eu cu câteva prietene la restaurant, să stăm de vorbă, să râdem, să bem un pahar de prosseco. Poate aș fi mers o zi sau două la spa, să-mi fac niște proceduri, poate aș fi mers să-mi fac niște masaje de relaxare, să mă relaxeze la cap. Nu știu, aș fi făcut alte chestii, mult mai normale. Nu, mă, nu. Mie nu-mi place normalul. Mie îmi place să stau în trafic, să mă enervez la semafor. (…) Deci, băi, îmi vine să mă opresc și să mă dau cu capul de mașină”, le-a spus Gina Pistol internauților.

Smiley și Gina Pistol se căsătoresc
Smiley și Gina Pistol se căsătoresc sâmbătă

Ce preparat nu va lipsi din meniu

Gina și Smiley au dat vestea că se căsătoresc, în urmă cu câteva săptămâni. Cei doi le-au dezvăluit atunci fanilor lor și câteva detalii din culisele evenimentului. Mireasa va avea două rochii la nunta care are loc sâmbăta aceasta, pe 27 mai. Viitoarea soție a lui Smiley a spus clar că nu vrea să respecte tradiția cu furatul miresei, pentru că nu își dorește să lipsească de la propria petrecere de nuntă.

Citește și: De ce a refuzat Scărlătescu să gătească la nunta lui Smiley cu Gina Pistol. Celebrul chef de la Antena 1 nu s-a sfiit să spună asta

La rândul său, Smiley a recunoscut, într-o emisiune TV, că este o perioadă foarte aglomerată și plină de emoții pentru ei. Din meniul de nuntă nu vor lipsi tradiționalele sarmale, după cum a dezvăluit viitorul mire. Un alt detaliu care a ieșit la iveală a fost că chef Cătălin Scărlătescu nu vrea să gătească la nunta Ginei și a lui Smiley. Deși este bun prieten și coleg de platou de ani buni cu mireasa, vrea ca la nuntă să se distreze și să se bucure de eveniment, în calitate de invitat.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Imagini de la nunta Monicăi Bîrlădeanu cu Valeriu Gheorghiță
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *