Pro TV și Sorin Bontea, prima victorie în procesul cu Antena 1. Câți bani trebuie să le plătească postul tv, decizia instanței

Hotărârea nu este definitivă

Scris de: Daoud Andra

29 May. 2024

Pro TV și Sorin Bontea, prima victorie în procesul cu Antena 1. Câți bani trebuie să le plătească postul tv, decizia instanței

Sorin Bontea obține prima victorie în instanță, după ce în ultimele luni de zile el și ceilalți doi chefi au fost în procese cu Antena 1. Instanța a respins o cerere de chemare în judecată formulată de Antena Group și a stabilit cheltuieli de judecată de mii de euro.

Sorin Bontea și Pro TV, victorie împotriva Antenei

Luna aceasta, Antena Group a depus o ordonanță președențială, prin care îi chema în judecată pe Sorin Bontea și pe reprezentanții postului Pro TV, pe lângă procesele pe care bucătarul și colegii lui le au deja cu Antena. Tribunalul București a respins cererea formulată de Antena Group, ca neîntemeiată și a stabilit cheltuieli de judecată de mii de euro, potrivit datelor de pe Portalul Instanțelor de Judecată.

Decizia nu este definitivă și poate fi atacată cu apel, însă potrivit datelor disponibile până în prezent, Antena Group ar trebui să plătească cheltuieli de judecată astfel: 17.750 de lei (în jur de 3.500 de euro) către Sorin Bontea și 11.840 de lei (în jur de 2.400 de euro) către Pro TV.

Vezi și: Câți bani ar fi primit Scărlătescu, Bontea și Dumitrescu de la Pro TV. Detalii inedite din culisele mutării bombă din TV

”Respinge cererea că neîntemeiată. Obligă partea reclamantă la plata cheltuielilor de judecată în cuantum de 17.759,56 lei către partea pârâtă B.S. și la plata cheltuielilor de judecată în cuantum de 11.840,74 lei către partea pârâtă PRO TV . Cu apel în 5 zile de la pronunțare, ce se depune la Tribunalul București – Secția a IV-a Civilă, sub sancțiunea nulității căii de atac. Pronunţată azi, 27.05.2024, prin punerea soluţiei la dispoziţia părţilor prin mijlocirea grefei instanţei”, se arată în motivarea instanței.

Ce spune Bontea despre revenirea la Pro TV

În urmă cu o lună și jumătate, postul Pro TV a anunțat că Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu au semnat pentru noul sezon al emisiunii MasterChef. Cei trei jurați se întorc în locul de unde au plecat, după 10 ani. Chiar dacă decizia le-a mai adus un proces cu Antena 1, cei trei chefi se declară încântați de revenirea la Pro și abia așteaptă să înceapă filmările pentru noul sezon al emisiunii MasterChef.

Vezi și: Ce etnie are, de fapt, Sorin Bontea. Detaliul mai puțin cunoscut despre celebrul chef

”Pentru mine, MasterChef este ca prima dragoste, care nu se uită niciodată. Aici a început totul. Aici mi-am cunoscut colegii, aici am avut primele întâlniri cu cei pasionați de arta culinară, aici am dat primele șorțuri, aici am reușit să găsim primii bucătari printre amatori, care azi activează cu succes în domeniu. Au trecut 12 ani de când am intrat prima oară în platoul MasterChef, e ca un nou început. Noi ne-am schimbat în acești ani, nu mai suntem la fel, am îmbătrânit, unii dintre noi, mai ales Scărlătescu, unii sunt mai serioși, mai ales Dumitrescu”, a transmis Sorin Bontea, la jumătatea lunii aprilie.

 

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Imagini de la nunta Monicăi Bîrlădeanu cu Valeriu Gheorghiță
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *