Problema uriașă cu care se confruntă Maria Constantin după ce a participat la Survivor: „Era efectiv ca o gumă de mestecat” VIDEO EXCLUSIV

Coșmarul prin care trece Maria Constantin, cu puțin timp înainte de nuntă

Cu doar câteva luni înainte de nuntă, Maria Constantin trăiește cel mai mare coșmar al unei viitoare mirese, dar nu numai. Cu toate că nu a stat foarte mult timp în competiția „Survivor România”, organismul artistei a suferit traume, cel mai afectat fiind părul. Maria Constantin a dezvăluit în exclusivitate pentru EGO.ro că s-a văzut nevoită să se tundă destul de mult și să renunțe la culoarea blond, tocmai pentru a nu ajunge în situația în care să nu mai poată face coafura dorită pentru nuntă.

Maria Constantin a plecat în vacanță după participarea la Survivor

Tot stresul acumulat în Republica Dominicană a reușit să-l înlocuiască cu energii pozitive în Zanzibar, acolo unde Maria a petrecut două săptămâni alături de logodnicul ei, Robert.

„Am fost fix două săptămâni în Zanzibar. Într-adevăr îmi doream o vacanță, îmi doream să mă delimitez un pic de tot ce s-a întâmplat și a fost totul bine, adică mi-am dat un refresh, mi-am încărcat bateriile, acum sunt pusă tot ceea ce înseamnă evenimente, concerte în Anglia, apoi în Spania și tot așa”, ne-a declarat artista, mărturisind că nici condițiile de trai pe care le-a avut la „Survivor România” nu au reușit să-i deschidă atât ochii asupra modului în care privește tot ce are în momentul de față, cum au făcut-o locuitorii din Tanzania.

Citește și: Maria Constantin și-a schimbat radical look-ul, după Survivor 2023. A renunțat la blond, cum arată acum

„În vacanță chiar le-am îmbinat pe toate. Adică am mers și la cluburi, și chiar au cluburi foarte mișto, pe plajă, chiar m-am simțit foarte bine, m-am relaxat și am plecat de acolo cu o energie super bună. Chiar îmi doresc să mă reîntorc. Am făcut și plaja, am văzut și oamenii de acolo cum trăiesc. Mi-am dat seama că noi suntem prea bogați dar nu conștientizăm asta.

Oamenii de acolo se bucură și pentru un dolar și sunt foarte fericiți, iar noi avem mari „suferințe”. Eu am problemă că mi-a picat părul, iar oamenii de acolo reușesc să vadă doar partea bună a lucrurilor. Deci noi avem niște nemulțumiri din astea care nu sunt prioritare pentru viața noastră și pentru fericirea noastră. Facem din țânțar, armăsar, iar oamenii ăia trăiesc fără mâncare poate, dar sunt foarte fericiți și foarte liniștiți”.

Citește și: Ce tarif are Maria Constantin, în 2023, la evenimente. Cum s-a schimbat suma, după participarea la Survivor

Astfel că, în clipa de față, Maria Constantin se declară un om mult mai echilibrat și încearcă să nu se mai lase afectată de faptul că și-a pierdut podoaba capilară.

„Eu sunt un om care trecând prin atât de multe chestii de-a lungul vieții, am reușit să devin mult mai relaxat și sunt bine eu cu mine. Am învățat să fiu zen indiferent de ce se întâmplă. Adică acum și dacă pierd lucruri materiale nu mă mai stresez așa de tare, nu mai sunt așa de tranșantă cu anumiți prieteni. Nu mai stau să mă mai stresez”.

Problema uriașă cu care se confruntă Maria Constantin după ce a participat la Survivor
Maria Constantin și logodnicul ei

„A trebuit să tund de vreo 2-3 ori din el”

Pentru un artist este foarte importantă imaginea, așa că este de înțeles disperarea pe care o are Maria Constantin în legătură cu părul ei.

„Blondul nu mai este. Mă pregătesc pentru nuntă, sper să revin la un blond mai închis, dar totuși să fie blond. Până la nuntă. Îmi doresc foarte mult blond. Acum am închis nuanța părului din cauză că mi s-a deteriorat părul și degradat extrem de tare. Mi s-a și rupt. A trebuit să tund de vreo 2-3 ori din el, deci am ajuns cu el aproape scurt, eu care îl aveam până la mijloc”, ne-a mai explicat Maria, povestindu-ne motivul principal pentru care a ajuns în această situație.

„Nu aveam balsam, nu aveam șampon, nu aveam apă de spălat pe cap, trebuia să ne spălăm în apa aia sărată și rămâneai cu toată sarea în cap. Părul s-a ars. Mai ales că părul meu era destul de sensibil. Ajunsese să se caseze, să se rupă, era efectiv ca o gumă de mestecat”.

Citește și: Unde se schimbă de fapt concurenții de la Survivor 2023. Maria Constantin face dezvăluiri incredibile: “Te schimbi acolo, în spate, de față cu toți”

Chiar dacă în momentul de față părul ei este sub tratament, Maria nu vrea să facă din asta o problemă gravă, fiind conștientă de faptul că, în 2023, există tot felul de tertipuri care o pot ajuta să arate impecabil în ziua nunții.

„Dar există extensii. O să-mi crească. Nu vreau să mă stresez cu asta. Mai am câteva luni până la nuntă, până în august. Sper să-mi crească până atunci. Mă bucur însă că am găsit un hair stylist, pentru că eram disperată și mă gândeam că iar o să mă tund bob. Adi Constantin mi-a făcut super multe tratamente, acum încă sunt pe acele tratamente și sper să-și revină, măcar să-l salvez pe ăsta pe care îl am. Adică la modul acesta sunt”, a mai spus artista.

Citește și: Ce face Maria Constantin cu hainele pe care nu le mai poartă. „Primesc numai mesaje de genul ăsta pe rețelele de socializare” VIDEO EXCLUSIV

„Invitațiile sunt deja făcute și împărțite”

Pe de altă parte doar aceste detalii i-au mai rămas în legătură cu organizarea evenimentului din această vară. După ce a lansat piesa „Valsul tău”, special pentru nunta ei, artista a și început să trimită invitațiile la eveniment.

„Piesa este pentru invitația de nuntă. Invitațiile sunt deja făcute și împărțite. A fost făcută special pentru miri care vor avea nunți anul acesta și la anul, sau când or mai avea ei nunți, dar și pentru invitația noastră. Este o invitație digitală și atunci când accesezi link-ul, pornește melodia, rulează fotografii cu noi”, a mai completat Maria Constantin pentru EGO.ro.

Video: Daniel Bălan

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
10 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *