Profeția părintelui Iustin Pârvu pentru România. Ce a prezis înainte să moară

Ce previziune a făcut părintele Iustin Pârvu despre România
Profeția părintelui Iustin Pârvu pentru România. Ce a prezis înainte să moară

Profețiile despre viiitor au captivat dintotdeauna omenirea. Astfel, în rândurile de mai jos îți vom dezvălui o profeție despre România făcută de părintele Iustin Pârvu, fost duhovnic şi stareţ al Mănăstirii Petru Vodă din județul Neamț. Iată ce a prezis acesta despre țara noastră, cu cinci zile înainte de a muri!

Ce a prezis părintele Iustin Pârvu despre România chiar înainte să moară

Părintele Iustin Pârvu s-a născut în satul Poiana Largului, județul Neamț, pe data de 10 februarie 1919 și a murit pe data de 16 iunie 2013. În ultima perioadă a vieţii sale, cunoscutul duhovnic şi stareţ al Mănăstirii Petru Vodă din județul Neamț a fost îngrijit de măicuța Monahia Fotini. Ea a dezvăluit în revista ”Atitudini”, publicatia Mănăstirii Petru Vodă, ultima profeție a părintele Iustin Pârvu.

”Cu 5 zile înainte de a-și da duhul, a fost ceva mai bine, parcă își revenea și prinsese ceva putere. În această ultimă perioadă toți ucenicii mai apropiați au luat un ultim cuvânt de învațătură de la părintele, un ultim sfat”.

Măicuța a spus că i-a adresat părintelui o întrebare care o frământa demult, dar până atunci s-a ferit să i-o pună în mod tranșant de teama posibilelor reacții dure.

Citește și Profeția incredibilă a Prințesei Diana. Ce a spus că se va întâmpla cu Regele Charles, după încoronare!

Parintele Iustin Parvu
Parintele Iustin Parvu. Sursa foto: manastirea.petru-voda.ro

Ce întrebare i-a adresat măicuța Monahia Fotini părintelui Iustin Pârvu

În timp ce se afla pe patul de moarte, măicuța Monahia Fotini l-a întrebat pe părintele Iustin Părvu: ”Parinte, ce sa faca o mamă care are un copil bolnav în stare critică și este necesară o intervenție chirurgicală, pentru că altfel ar muri?”.

Regretatul duhovnic şi stareţ al Mănăstirii Petru Vodă  i-a răspuns cu un ton foarte grav, ridicând din mâini în semn a protest: ”Nu, să nu îl lase sa moară.

Eu nu îmi pot asuma această decizie. Dar fiecare să facă după conștiinta și puterea lui. Cât puteți luptați împotriva lor cu toată forța și unitatea, dar fără atitudini extreme, încă nu e cazul. E vorba însă că mai sunt 12 luni, 12 luni de libertate și vine urgie”.

Citește și Profeția sumbră a lui Arsenie Boca despre un mare cutremur în România. Bucureștiul, cel mai afectat oraș!

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Imagini de la nunta Monicăi Bîrlădeanu cu Valeriu Gheorghiță
6.1 34 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *