Profețiile lui Nostradamus pentru 2023. Evenimentele majore pe care le-a anunțat, ce a prezis despre război

Profețiile lui Nostradamus pentru 2023. Evenimentele majore pe care le-a anunțat, ce a prezis despre război

Profețiile lui Nostradamus pentru 2023. Deși, adesea, profețiile publicate în celebra sa carte „Les Propheties” în 1555, sunt vagi și deschise la nenumărate interpretări, multe dintre ele s-au întâmplat deja. Se pare că Nostradamus a prezis inclusiv războiul și foametea din 2022, confirmate în special ca urmare a războiului dintre Rusia și Ucraina.

Pentru anul ce vine însă, Nostradamus a făcut o serie de previziuni sumbre. Iată ce ne așteaptă, potrivit profetului, în 2023.

Profețiile lui Nostradamus pentru 2023. Ne așteaptă un mare război

Una dintre predicțiile lui Nostradamus pentru anul 2023 se referă la faptul că ar putea începe „un mare război”.

Șapte luni va fi mare război, oameni morți din cauza răului”, se arată în profețiile sale.

Această predicție ar putea fi interpretată ca o escaladare a conflictului dintre Rusia și Ucraina, care s-ar putea transforma într-o conflagrație mondială. De asemenea, Nostradamus menționează două orașe din Franța, Rouen și Evreaux, ar scăpa de un eventual Armaghedon.

Încălzire globală, secetă și foamete. „Oamenii se vor mânca între ei”

O altă predicție se referă la lipsa hranei și la foamete. Potrivit interpretării date profețiilor lui Nostradamus, omenirea se va confrunta cu o secetă catastrofală, ca urmare a încălzirii globale. Temperaturile vor atinge valori anormale.

„Oamenii se vor mânca între ei, iar peștele viu al Mării Negre va fierbe”, menționează el într-unul din catrenele sale.

Previziune sumbră despre famila regală britanică

Nostradamus a mai prezis că în 2023 se va vedea „foc ceresc asupra edificiului regal”. În presa internațională au apărut de ceva vreme speculații cu privire la renunțarea regelui Charles al III-lea la tronul Marii Britanii, în favoarea fiului său mai mare, prințul William.

Iar previziunea lui Nostradamus vine să întărească și mai mult zvonurile. Mai ales că în ultima perioadă imaginea familiei regale a fost serios afectată ca urmare a dezvăluirilor făcute de Meghan Markle și prințul Harry în documentarul lansat recent de Netflix.

Mai mult decât atât, se preconizează că, odată cu lansarea cărții biografice a lui Harry de anul viitor, reputația familiei regale va fi și mai mult afectată.

Un nou papă la Vatican

Conform lui Nostradamus, sunt șanse mari ca anul 2023 să aducă o schimbare la Vatican, existând o profeție care spune că un papă tânăr îl va înlocui pe Papa Francisc, care va fi însă ”ultimul papă adevărat”.

Nostradamus, pe numele său adevărat Michel de Nostredame, a trăit între 1503 și 1566. La mijlocul secolului al XVI-lea a publicat un volum de predicții intitulat Les Propheties (trad. Profețiile).

Printre predicțiile sale se numără și ascensiunea lui Hitler în contextul celui De-al Doilea Război Mondial, dar și Revoluția Franceză (1789 – 1799).

De asemenea, se spune că celebrul astrolog francez ar fi prezis că fostul președinte al Americii, John F Kennedy, va fi asasinat, dar și atacurile teroriste din data de 11 septembrie la World Trade Cente din New York.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Imagini de la nunta Monicăi Bîrlădeanu cu Valeriu Gheorghiță
7.3 189 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *