Program magazine de 1 mai 2023. Ce orar de funcționare e la Lidl, Kaufland, Auchan, Carrefour și la alte supermarketuri

Program magazine de 1 mai 2023. Ce orar de funcționare e la Lidl, Kaufland, Auchan, Carrefour și la alte supermarketuri

Ziua de 1 Mai este zi liberă prin lege, așa că cei mai mulți români vor nu vor merge la serviciu. Marile lanțuri de supermarketuri au anunțat însă programul pentru 1 Mai, Ziua Muncii. Și pentru că sărbătorile legale pot influența orarul de funcționare al magazinelor, iată ce program vor avea Lidl, Kaufland, Auchan, Carrefour, Penny, Mega Image, Cora, Metro, Selgros luni, 1 mai 2023.

Program magazine de 1 mai 2023. Ce orar de funcționare e la Lidl, Kaufland, Auchan, Carrefour și la alte supermarketuri

Deși este o zi liberă de la stat, majoritatea companiilor din domeniul de retail alimentar au decis să nu își schimbe programul obișnuit. Dar iată care este orarul de funcționare al fiecărui magazin în parte.

Lidl

De 1 mai, magazinele Lidl vor funcționa normal. Programul va fi de la 07.00 la 20.00. Excepție fac doar unitățile care în mod obșnuit au alt program. Pentru a afla cu exactitate orarul magazinelor din orașul tău, poți folosi harta pusă la dispoziție de agentul comercial.

Kaufland

Și Kauflan păstrează programul obișnuit. Cumpărătorii pot vizita magazinele în intervalul 07:00 – 22:00. Excepție fac unitățile care în mod obișnuit funcționează după un alt orar. Pe site-ul Kaufland poți verifica orarul pentru fiecare magazin în parte.

Auchan

Nici Auchan nu își schimbă programul de 1 Mai. Așadar, cleinții vor putea merge la cumpărături ca și până acum. Orarul de funcționare al magazinelor este de la 07:00 la 22:00 sau 23:00, în funcție de unitate.

La ora 22:00 se închid următoarele unități: Auchan Pallady, Auchan Crângași, Auchan Drumul Taberei, Auchan Berceni, Auchan Vitan, Auchan Titan, Auchan Militari, Auchan Bucium, Auchan City Târgu Mureș Sud, Auchan Miroslava, Auchan Otopeni, Auchan Constanța, Auchan Timișoara, Auchan Baia Mare, Auchan Craiova, Auchan Galați, Auchan Bucur Obor, Auchan Timișoara Nord, Auchan Suceava, Auchan Sibiu, Auchan Satu Mare, Auchan Pitești Găvana, Auchan Pitești Bradu, Auchan Oradea, Auchan Libery, Auchan LaStrada, Auchan Iași, Auchan Deva, Auchan Craiovița, Auchan Cluj Iris, Auchan City Brasov, Auchan Brașov Coresi, Auchan Bacău, Auchan City Constanța Sud, Auchan Turda, Auchan Buziașu.

Carrefour

Magazinele retailer-ului francez vor fi deschise ca până acum, având un program de funcționare de la 07:00 la 22:00. Totuși, unele magazine Carrefour ar putea avea un orar diferit. Dacă vrei să afli cu exactitate care este programul magazinelor din orașul tău, consultă site-ul oficial și folosește funcția Găsește Magazine.

Mega Image

Pentru că Mega Image nu a anunțat schimbări ale programului, înseamnă că magazinele vor respecta orarul normal. Așadar, magazinele Mega Image se deschid la 07:30 și se închid la ora 22:00. Excepție fac cele care, în mod obișnuit, au un program mai scurt și cele care funcționează non-stop.

Cora

Nici supermarketurile Cora nu vor avea un program special de 1 Mai. Magazinele vor funcționa astfel după orarul obișnuit, respectiv 07:00 – 22:00. Dar pentru că unele magazine pot avea în mod normal un orar diferit, indicat ar fi să consulți site-ul comerciantului.

Metro

Metro va funcționa după programul normal în ziua de luni, 1 mai. Unitățile vor funcționa în intervalul 06:00 – 21:00. Doar duminica , magazinele Metro au orarul de funcționare până la ora 18:00.

Selgros

Și magazinele Selgros vor funcționa luni, 1 mai, după programul obișnuit. Orarul de funcționare este 06:00 – 21:00. Pentru a afla însă orarul magazinului Selgros din orașul tău, poți consulta site-ul comerciantului.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Cine este Manfred Spendier, soțul Ancăi Dumitra din Las Fierbinți
1 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *