Propunerea de nerefuzat pe care Mr. Pink i-a făcut-o lui Irinel Columbeanu. “Nu-i venea să creadă”. Ce ofertă i-a făcut partenerul de viață al Monicăi

Ajutorul nesperat pe care l-a primit fostul afacerist

Scris de: Daoud Andra

15 Oct. 2023

Propunerea de nerefuzat pe care Mr. Pink i-a făcut-o lui Irinel Columbeanu. “Nu-i venea să creadă”. Ce ofertă i-a făcut partenerul de viață al Monicăi

În urmă cu câteva săptămâni, Irinel Columbeanu a luat decizia de a se interna într-un azil din București, pentru a avea parte de asistență permanentă. Fostul afacerist are parte de ajutorul unor prieteni, de când traversează această perioadă dificilă, dar a primit o ofertă și din partea lui Mr. Pink, actualul soț al Monicăi Gabor. Ce i-ar fi propus milionarul, potrivit unor apropiați ai lui Irinel.

Mr. Pink s-ar fi oferit să îl ajute pe Irinel Columbeanu

La cei 66 de ani, Irinel Columbeanu a ajuns să depindă de ajutorul altora pentru a avea grijă de el. Fostul milionar de la Izvorani se confruntă cu probleme de sănătate care îl împiedică să mai locuiască singur, motiv pentru care s-a internat la un azil, același la care a stat și tatăl său în ultima parte a vieții.

Costurile se ridică la câteva mii de lei pe lună și nu mai este un secret pentru nimeni faptul că Irinel Columbeanu avea probleme cu banii în ultima vreme. Acest lucru a ajuns și la urechile lui Mr. Pink, soțul Monicăi Gabor. Potrivit cancan.ro, acesta l-ar fi sunat pe Irinel și i-ar fi propus să se mute în America, oferindu-se să suporte el toate cheltuielile atât cu deplasarea, cât și cu îngrijirea medicală de acolo.

“I-a spus că dacă dorește să fie aproape de Irina, se oferă să plătească bilet de avion și însoțitor până în America, apoi îi plătește absolut tot pentru a sta la cel mai bun azil, cu cea mai bună îngrijire medicală. Irinel a fost profund impresionat, nu-i venea să creadă, a zis că se va gândi la propunerea lui”, a declarat un apropiat al lui Irinel Columbeanu, pentru sursa menționată.

Citește și: Din ce bani trăiește Irinel Columbeanu acum. Pensia nu-l ajută să acopere cheltuielile de la azil

Irinel Columbeanu se confruntă cu probleme serioase de sănătate

Cum se înțeleg actualul și fostul soț al Monicăi Gabor

De când locuiește în SUA, Monica Gabor formează un cuplu cu milionarul de origine asiatică și în urmă cu ceva timp și-au oficializat relația. Cei doi locuiesc în Malibu, împreună cu fiul afaceristului și cu Irina, fiica Monicăi din căsătoria cu Irinel Columbeanu.

Citește și: Cum o cheamă pe Monica Gabor în buletin după căsătoria cu Mr. Pink. Nimeni nu a știut, Irinel Columbeanu a dat-o de gol

În trilogia pe care a lansat-o în urmă cu câțiva ani, Irinel a vorbit despre relația Monicăi cu Mr. Pink și despre cum l-au convins aceștia să își dea acordul ca Irina să se mute peste Ocean, la mama ei. Irinel Columbeanu a povestit că a fost, la un moment dat, cu Irina în SUA, pentru a-și vizita mama. Atunci l-a cunoscut pe Mr. Pink, iar acesta l-a convins să o lase pe Irina să se mute definitiv acolo.

Fostul afacerist de la Izvorani s-a lăsat convins de Monica și de Mr. Pink și a luat cea mai bună decizie pentru viitorul fiicei sale, lăsând-o să se mute și să studieze în America.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Imagini de la nunta Monicăi Bîrlădeanu cu Valeriu Gheorghiță
10 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *