Radu Vâlcan, mesaj emoționant înainte de premiera noului sezon Insula Iubirii. ”M-a sugrumat dorul”

Prezentatorul a spus cum se văd lucrurile din perspectiva lui

Scris de: Daoud Andra

15 Jul. 2024

Luni, 15 iulie, începe un nou sezon al emisiunii Insula Iubirii, iar fanii sunt nerăbdători să vadă cum vor trece cele cinci cupluri prin testul fidelității. Cu puțin timp înainte de difuzarea noului sezon, Radu Vâlcan și-a luat prin surprindere fanii de pe rețelele de socializare cu un mesaj sensibil.

Radu Vâlcan, mesaj profund înainte de Insula Iubirii

Emisiunea Insula Iubirii a ajuns la sezonul cu numărul 8, iar difuzarea acestuia începe luni, 15 iulie, la Antena 1. Reality show-ul s-a filmat în urmă cu câteva luni, în Thailanda, iar acum urmează să apară pe micile ecrane. Cu câteva zile înainte de premieră, Radu Vâlcan, care este gazda emisiunii încă de la primul sezon, a transmis un mesaj profund pe internet.

În anii de când prezintă Insula Iubirii, Radu Vâlcan a petrecut câte trei săptămâni departe de familie, în Thailanda, la filmări. El și Adela Popescu aveau un singur copil când s-a filmat primul sezon, iar în prezent sunt părinții a trei copii. Fiecare plecare a fost dificilă pentru prezentatorul emisiunii, pentru că a fost nevoit să petreacă mult timp departe de soția și copiii lui.

Vezi și: Surpriză mare la Insula Iubirii sezonul 8. Cine sunt cele 10 ispite masculine FOTO

”Insula iubirii, sezonul opt, este mai mult decât opt. Este o parte din viața mea. Aici m-a sugrumat dorul. Dorul de jumătatea mea. Apoi, de la an, la an, la fel, dorul de ea și de copil, de copii. Am învățat să rabd, am dat voie dorului să mă domine. Am devenit, eu și dorul, confidenți. Am plâns, am râs, ne-am străduit să trecem cu bine peste distanță, perioadă… dor. ‘Ce ușor îți este acolo, în Tailanda. Plajă, soare, nisip, exotic’, îmi zic oamenii. Sunteți nebuni daca așa credeți. Da, este soare, este plajă. Dar, peste toate astea, este DOR. De viața ta, de aproape. Încă o dată zic, felicitări celor care au participat la testul… dorului”, a scris Radu Vâlcan, pe rețelele de socializare.

Radu Vâlcan mesaj insula iubirii
Radu Vâlcan, la filmările de la Insula Iubirii

”Mai slab, mai încercănat”

Într-o altă postare, prezentatorul de la Antena 1 a publicat o fotografie cu el de la ultima ceremonie a focului, cea finală. Radu Vâlcan nu a făcut un secret din faptul că, în perioada în care a participat la filmări, a slăbit destul de mult și s-a încărcat cu emoțiile și cu trăirile concurenților.

Vezi și: S-au aflat numele celor 10 ispite feminine de la Insula Iubirii 2024. Arată demențial şi sunt gata să profite de acest lucru FOTO

”Așa am fost după ultima ceremonie a focului. A început spre seară, s-a terminat în următoarea lună. Mai slab, mai încercănat, mai încărcat . Dar, cu siguranță, mai ‘bogat’. De povești, de trăiri. O experiență. Pur și simplu, atât. O experiență. Sunt recunoscător. Mulțumesc tuturor pentru asta. Echipei, colegilor, oamenilor care au avut încredere în mine, în proiect. Este sezonul opt. Superb. Mulțumesc”, a transmis prezentatorul.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Imagini de la nunta Monicăi Bîrlădeanu cu Valeriu Gheorghiță
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *