Raluca Bădulescu, în cel mai amețitor decolteu pe rețelele sociale. Fanii vedetei au înnebunit când au văzut imaginile: „M-ai nenorocit, regino”

Vezi cum s-a pozat diva de la Kanal D!

Raluca Bădulescu, una dintre cele mai apreciate și carismatice figuri ale showbiz-ului românesc, a reușit din nou să atragă atenția fanilor săi printr-o apariție spectaculoasă pe rețelele sociale. Vedeta, cunoscută pentru stilul său extravagant și personalitatea efervescentă, a postat recent o serie de imagini care au stârnit valuri de reacții din partea admiratorilor săi.

Raluca Bădulescu și-a etalat bustul pe internet

Raluca Bădulescu nu mai are nevoie de nicio prezentare. În vârstă de 49 de ani, jurata de la ”Bravo, ai stil!” este mereu o prezență strălucitoare și controversată.

Ea a demonstrat în nenumărate rânduri că nu se teme să își asume riscuri stilistice și să își exprime personalitatea unică prin vestimentație. Fie că apare pe covorul roșu, în emisiuni TV sau pe rețelele sociale, Raluca Bădulescu reușește întotdeauna să surprindă și să inspire.

Cum s-a lăsat pozată vedeta

Recent, jurata de la ”Bravo, ai stil!” a participat la o ședință foto de excepție, iar fanilor le-a sărit în ochi decolteul generos cu care se mândrește vedeta de la Kanal D.

În imaginile postate pe rețelele sociale, Raluca Bădulescu apare într-o rochie de vară foarte sexy, neagră, extrem de decupată în partea de sus, care lasă aroape dezgoliți sânii vedetei.

Accesorizată cu bijuterii, cu o pereche de ochelari de soare, dar și cu un machiaj impecabil, Raluca Bădulescu a reușit să creeze un look care emană încredere și senzualitate. Vezi fotografiile în galeria FOTO a acestui articol!

Te-ar mai putea interesa și Cum arată de fapt părul Ralucăi Bădulescu. Vedeta este înnebunită după peruci, puțini știu ce culoare are podoaba ei capilară!

Cum au reacţionat fanii când au văzut imaginile provocatoare

Imediat după ce imaginile au fost postate pe Instagram, fanii vedetei au luat cu asalt butonul de like și secțiunea de comentarii, lăudându-i curajul și frumusețea favoritei lor.

”M-ai nenorocit, regino! Ești divină!”, a scris un admirator entuziast.

”Divinitatea României😍💋;

Am intrat să îți scriu ca arăți MORTAL DE BINE❤️❤️❤️❤️❤️ ești de vis!!!!🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥;

Cea mai frumoasă femeie😍😍😍 te ador ❤️;

Ce superbitate❤️❤️”, au fost alte mesaje de apreciere pe care Raluca Bădulescu le-a primit de la internauți.

Te-ar mai putea interesa și Raluca Bădulescu recunoaște că nu e cu întreținerea la zi. “Pe zi umblu mascată ca să nu mă ia ăia cu întreținerea”. Pe ce se duc banii ei!

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Cine este Manfred Spendier, soțul Ancăi Dumitra din Las Fierbinți
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *