Ramona Gabor a rupt tăcerea despre Irina Columbeanu. Surpriză cu ce se ocupă nepoata ei în SUA

Ramona Gabor a revenit în țară din Dubai, într-o scurtă vacanță.
Ramona Gabor a rupt tăcerea despre Irina Columbeanu. Surpriză cu ce se ocupă nepoata ei în SUA

Ramona Gabor a rupt tăcerea și a dezvăluit cu ce se ocupă, de fapt, Irina Columbeanu în Statele Unite. Adolescenta a apărut inclusiv în presa de peste ocean, iar mătușa ei o caracaterizează ca fiind ”deșteapta familiei”.

Ramona Gabor a rupt tăcerea despre Irina Columbeanu. Cu ce se ocupă adolescenta în America

Ramona Gabor este stabilită de 12 ani în Dubai, acolo unde a dat lovitura în afaceri și duce o viață ca în filme. Recent întoarsă în țară, într-o scurt vacanță, sora mai mică a Monicăi Gabor a vorbit în cadrul unei emisiuni TV și despre nepoata sa, de care este foarte mândră.

Irina Columbeanu urmează cusurile unui liceu de prestigiu din Malibu și apărut chiar și în ziarele locale datorită rezultatelor sale excepționale. Ramona Gabor a povestit că nepoata ei este foarte inteligentă și toată familia se mândrește cu ea.

„Irina e mare, e foarte deșteaptă, conduce. Are permis de conducere de la 16 ani. E foarte frumoasă și înaltă. Locuiește în Malibu și învață foarte bine. Are o minte… wow! E deșteapta familiei.

Apare chiar și în ziarele din Malibu cu rezultatele ei excelente sau cu munca ei de voluntariat. Se implică în tot felul de proiecte extrașcolare. Le face pe toate și uneori simt că e un om mare. Și ei îi place să facă yoga. E pasionată și de partea asta spirituală”, a declarat sora Monicăi Gabor în emisiunea Teo Show.

Citește și: Irina Columbeanu face mii de dolari la doar 15 ani. Pasiunea care a îmbogățit-o pe fiica Monicăi Gabor

Monica Gabor pune accent pe spiritualitate

După o absență de 12 ani, Ramona Gabor a revenit în România pentru a-și vedea familia rămasă în Bacău. În tot acest timp petrecut departe de casă, vedeta a început să pună tot mai mult accent pe spiritualitate. Iar yoga și meditația fac parte acum din rutina ei zilnică.

Fostul fotomodel a povestit despre experiența pe care a avut-o atunci când a susținut o sesiune de 10 zile de meditație totală, cunoscută sub numele de ”silent meditation”.

„Am fost într-o meditație timp de 10 zile silent meditation (n.r. – medație fără să vorbească deloc);  nu am vorbit, nu am folosit telefonul, nu am folosit laptopul, nu am avut voie să citesc, nu am avut voie să fac absolut nimic timp de 10 zile, nici măcar eye contact (n.r. – contact vizual. Și am stat 10 zile efectiv în meditație 12 ore pe zi”, a povestit Ramona Gabor.

În schimb, Monica Gabor, care a și vizitat-o recent în Dubai, nu este atât de pasionată de partea spirituală precum sora ei. Cu toate acestea, Ramona a măturisit că fosta soție a lui Irinel Columbeanu a fost încântată de terapiile prezentate de ea și își dorește să continue experiențele și în Statele Unite.

„Monica nu este atât de pasionată de partea asta spirituală. M-a vizitat de curând în Dubai și am introdus-o mai mult. Am dus-o la terapie cu ajutorul sunetului, la yoga. I-a plăcut mult și vrea să facă acum și în L.A.”, a ai spus Ramona Gabor.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Imagini de la nunta Monicăi Bîrlădeanu cu Valeriu Gheorghiță
8 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *