Ramona Olaru a pășit pe covorul roșu în noua ei casă. S-a inaugurat blocul în care va locui. A rămas uimită când a văzut cum arată intrarea: “E ceva superb!”

Cu cine va fi vecină

Scris de: Daoud Andra

30 Mar. 2024

Ramona Olaru a investit mare parte din banii câștigați de-a lungul timpului în imobiliare. Vedeta de la Neatza cu Răzvan și Dani a participat recent la inaugurarea complexului rezidențial în care și-a cumpărat apartament și a publicat imaginile pe rețelele de socializare.

Ramona Olaru și-a luat în primire noul apartament

De-a lungul timpului, Ramona Olaru a câștigat sume considerabile de bani, atât din televiziune, cât și din contractele de imagine pe care le-a avut. Asistenta de la Neatza a ales să investească într-un domeniu considerat sigur: imobiliare. De curând, vedeta și-a cumpărat un apartament într-un complex rezidențial din Pipera. Blocul a fost finalizat și dat în folosință, iar Ramona a mers la inaugurare.

Dezvoltatorul a organizat o petrecere pentru noii proprietari, iar vedeta a pășit pe covorul roșu către noua ei locuință. ”Cam așa arată intrarea în bloc, este ceva superb. Arată bine, me gusta. Sunt proud (n.r. mândră)”, spune vedeta, într-un Insta Story filmat la blocul în care va locui.

Citește și: Ce talente ascunse are Ramona Olaru. Asistenta de la Neatza este plină de surprize: ”Mă ajută dacă mă mai întorc la oi” VIDEO EXCLUSIV

Ramona nu este singura vedetă care a investit într-o locuință în noul complex rezidențial. Și Irina Rimes, Radu Bucălae sau Cuza de la Noaptea Târziu, fostul iubit al Ramonei, au cumpărat apartamente în complexul nou construit în Pipera.

Ramona s-a fotografiat în lift

Cât costă un apartament acolo

Complexul rezidențial este unul exclusivist, iar acest lucru se poate vedea după finisaje, dar și după prețuri. Nu oricine își permite o garsonieră sau un apartament în blocurile în care și-a cumpărat apartament Ramona. O garsonieră de 43,5 metri pătrați are un preț de 105.000 de euro plus TVA.

Apartamentele cu 2 camere, cu suprafață utilă de 52,7 metri pătrați, costă 118.000 de euro plus TVA. Un apartament de 4 camere, cu o suprafață utilă de peste 105 metri pătrați și două balcoane are un preț de 235.000 de euro plus TVA. O particularitate a acestui complex rezidențial, așa cum susține dezvoltatorul, este că locatarii vor avea căldură gratuit toată viața. Sistemul de încălzire este pe bază de panouri fotovoltaice și pompe de mare adâncime, astfel că locuințele se vor încălzi sustenabil.

Citește și: Ramona Olaru, apariție incendiară în mediul online. Sumar îmbrăcată, asistenta TV a încins imaginația bărbaților

Din ce a făcut Ramona Olaru primii bani

Dacă acum își permite tot ce își dorește, în trecut Ramona a făcut sacrificii pentru a-și câștiga existența. Vedeta nu uită de unde a plecat și povestește cu mândrie despre cum a muncit de mică, mai întâi pentru a-și ajuta familia, apoi pentru a se întreține.

“Da, eu am muncit întotdeauna, de la 12 ani muncesc! La facultate munceam foarte mult. Eram ziua la niște evenimente pe plajă, seara eram hostess la diferite nunți și evenimente private până la ora 12, iar de la ora 12 eram PR în club până la ora 5 dimineața. Ulterior, mă duceam și dormeam 2 ore, iar la ora 9 mă duceam la facultate. Lucrul acesta se întâmpla de 4 ori pe săptămână.

Marțea nu se ieșea la niciun club, ca idee! Dar, în rest, acesta era programul meu. Mă înțelegeam foarte bine cu profesorii, lăsam loc de bună ziua cu toți ca să pot să trec și să fiu bine. Prindeam ce aveam nevoie astfel încât să ies bine la examene. Cam așa a fost treaba cu mine! La un moment dat, când băieții își căutau o fată, m-am dus acolo și asta a fost! (n.r. la Neatza cu Răzvan și Dani)”, a povestit, la un moment dat, Ramona, într-un interviu pentru EGO.ro.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Motivul pentru care Diana Munteanu este singură, la 45 de ani
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *