Ramona Olaru și-a asumat relația cu noul iubit. Cum s-a pozat asistenta de la Neatza, alături de actualul ei partener. Imagini emoționante

Ramona radiază de fericire în brațele iubitului

Scris de: Daoud Andra

13 Apr. 2023

Ramona Olaru nu se mai ascunde și s-a afișat împreună cu noul ei iubit pe rețelele sociale. Asistenta de la Neatza cu Răzvan și Dani iubește din nou, la câteva luni după despărțirea de Cătălin Cazacu, iar fericirea i se citește pe chip. Imaginile pe care le-a postat recent pe internet vorbesc de la sine.

Ramona Olaru, în ipostaze tandre pe internet alături de noul iubit

Cu câteva zile înainte de Paște, Ramona Olaru și-a asumat relația cu noul ei iubit și a postat primele fotografii de cuplu pe rețelele sociale. Prezentatoarea rubricii meteo de la Neatza și-a găsit fericirea după despărțirea de Cătălin Cazacu, iar noul ei partener o face să radieze pur și simplu.

Seara trecută, cei doi au petrecut într-un local din Capitală, iar Ramona a postat câteva imagini pe Instagram Stories. În una dintre fotografii își îmbrățișează iubitul, însă chipul acestuia nu se vede. În alta dau noroc, iar o altă imagine este cu mâinile celor doi îndrăgostiți.

Citește și: Ce se întâmpla între Ramona Olaru și fostul ei iubit, după ce camerele de filmat se opreau. Asistenta de la Neatza abia acum a făcut dezvăluirea

Ramona Olaru și-a asumat relația cu noul iubit 2
Ramona și noul iubit au petrecut seara în oraș

Cine este și cu ce se ocupă noul iubit al Ramonei Olaru

Cel care i-a cucerit inima asistentei de la Neatza și care a făcut-o să zâmbească din nou după despărțirea de Cazacu este un tânăr și prosper afacerist din București. Noul iubit al Ramonei se numește Mircea Babagianu și este fiul fostului șef de cabinet al Prefecturii Ialomița, Gheorghe Babagianu, potrivit informațiilor din presă. Tânărul a studiat la Londra, iar în prezent are un business cu haine în București și se bucură de succes în afaceri.

Citește și: În ce refuză Ramona Olaru să își investească banii: „Nu e combinație și nici nu stau pe o grămadă de bani” VIDEO EXCLUSIV

Ramona Olaru a fost căsătorită în trecut, dar mariajul ei a durat doar 3 ani. După ce a divorțat discret de soțul ei, asistenta de la Neatza a început să iasă cu Cuza de la Noaptea Târziu. După despărțirea de Cuza, a format un cuplu timp de aproape 2 ani cu fostul campion la motociclism, Cătălin Cazacu. Lucrurile păreau cât se poate de serioase între ei, iar vara trecută s-au logodit.

Frumoasa blondă a primit inelul în timpul unei vacanțe în Grecia și a declarat în repetate rânduri că se vede formând o familie alături de Cazacu. La începutul acestui an, când toată lumea aștepta vești despre nuntă, cei doi au anunțat despărțirea. Ramona este fericită acum alături de iubitul milionar, cu care s-a afișat recent pe rețelele sociale. Chiar dacă acesta este mai mic cu 8 ani decât ea, pare că se potrivesc și se înțeleg de minune.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Cine este Roxana Mînzatu, femeia care a obținut postul de vicepreședinte al Comisiei Europene
6.3 4 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *