Rapidă, ușoară și prea bună. Cum să faci frișcă de casă în mai puțin de 1 minut

Trucul cofetarilor pricepuți
Rapidă, ușoară și prea bună. Cum să faci frișcă de casă în mai puțin de 1 minut

Frișca este un ingredient folosit la decorarea deserturilor și a băuturilor. De cele mai multe ori, gospodinele o cumpără din magazin, dar știai că prepararea ei nu este atât de dificilă pe cât pare? Respectând pașii de mai jos, vei obține frișca perfectă în mai puțin de un minut. Iată cât de ușor se prepară și cât de gustoasă iese!

Cum să prepari frișcă la tine acasă. Așa va fi gata în mai puțin de 1 minut

Nimic nu se compară cu frișca de casă pentru a însoți deserturile. Este atât de bună, încât toată familia o adoră. Singura problemă este că este greu de obținuut.

Din fericire, însă, cofetarii experimentați au dezvăluit un truc genial pentru a face frișcă de casă delicioasă în doar 30 de secunde. Trucul constă în a folosi un blender imersie în loc de un tel pentru a face frișca. Iată mai jos rețeta pentru cea mai simplă și rapidă frișcă de casă!

De ce ai nevoie:

  • blender imersie de mână
  • 50 ml smântână simplă (minimum 30% grăsime)
  • 35 de g de zahăr pudră

Te-ar mai putea interesa și Ingredientul pe care să-l adaugi în frișcă pentru a se întări. Așa va ieși perfectă, secretul cofetarilor pricepuți!

Mod de preparare:

Mai întâi de toate, se toarnă smântâna în bolul mixerului și se adaugă 35 de g de zahăr pudră. Acum, se așează blenderul în recipient și se mixează timp de 30 de secunde.

Totul este gata! Acum știi cum să faci o frișcă bună de casă în doar 30 de secunde. Ușor, rapid și eficient, nu-i așa? Vezi cât de simplu este să faci frișcă de casă! În final, tot ce trebuie să faci este să pui bolul cu frișcă la frigider până când este gata de utilizare.

După cum poți vedea, nu numai că această metodă este foarte ușoară, dar este și foarte rapidă. Doar pui smântâna în mixer și, 30 de secunde mai târziu, o frișcă delicioasă este gata!

În plus, această metodă creează mai puțină murdărie. De asemenea, nu trebuie să petreci mult timp în bucătărie și nici să arunci cu banii pe foarte multe ingrediente.

Te-ar mai putea interesa și Cum se face frișca perfectă. Ce smântână trebuie să folosești, de fapt. Trucuri secrete pe care trebuie să le știi!

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Imagini de la nunta Monicăi Bîrlădeanu cu Valeriu Gheorghiță
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *