Răsturnare de situație! Alexandru Dobrescu anunță nunta cu Cristina Cioran, la scurt timp de la mesajul despărțirii: “E doamna vieții mele”

Alex Dobrescu: "Nu ne-am despărțit, se speculează multe lucruri, ne iubim cu adevărat"
Răsturnare de situație! Alexandru Dobrescu anunță nunta cu Cristina Cioran, la scurt timp de la mesajul despărțirii: “E doamna vieții mele”

Răsturnare de situație! La doar câteva zile de când au anunțat despărțirea, Alexandru Dobrescu anunță nunta cu Cristina Cioran! Alex susține că au fost puse la punct toate detaliile pentru acest eveniment important. De asemenea, susține că nu a existat nicio despărțire, ci doar speculații, iar ei se iubesc cu adevărat în continuare.

Răsturnare de situație! Alexandru Dobrescu anunță nunta cu Cristina Cioran

Ce se întâmplă între Cristina Cioran și Alex Dobrescu? Este fostul ei iubit sau viitorul soț? Bărbatul a fost surprins în timp ce se distra alături de prietenii lui, cu muzica la maximum. Alex a mărturisit că în curând el și Cristina se vor căsători, deși în urmă cu câteva zile anunțau despărțirea. Vor face atât cununia la biserică, cât și o mare petrecere la un cunoscut club din Capitală.

De asemenea, bărbatul a menționat faptul că viitoarea lui soție și fiica lor sunt într-un alt apartament al lor, acolo unde Cristina are grijă de Ema. Recent, vedeta a dezvăluit pe rețelele de socializare că micuța are otită.

”E bine (n.r. Cristina Cioran), avem un alt apartament unde se odihnește cu fata noastră, o îngrijește perfect. O să revină săptămâna viitoare și o să vă anunțăm cu drag despre marele eveniment, care o să aibă loc în viața noastră.

Nu ne-am despărțit, se speculează multe lucruri, ne iubim cu adevărat. Este doamna și femeia vieții mele, mi-a dăruit cel mai frumos cadou pe lume. După băiatul pe care îl am, mi-a făcut o fetiță perfectă și în curând o să ne căsătorim.

În curând! În 2-3 săptămâni, am pus detaliile la punct și sper să ne primească și să facem nunta la Loft. Și în biserică, bineînțeles, că noi respectăm normele.”, a declarat Alexandru Dobrescu pentru spynews.ro.

Momentan, Cristina Cioran nu a făcut nicio declarație despre nuntă. Cele mai recente postări de pe rețelele de socializare sunt cu ea și fetița ei, Ema. Micuța în vârstă de aproape un an și jumătate are otită.

De ce nu vrea Cristina Cioran să se căsătorească

Cristina Cioran confirmase despărțirea și a și explicat ce s-a întâmplat

Cristina Cioran confirma despărțirea de Alex Dobrescu în urmă cu câteva zile. Potrivit prezentatoarei TV s-au separat din cauza unor diferențe de opinie și din cauza faptului că nu se mai înțelegeau. Cristina Cioran spune că prioritatea ei este Ema și considera despărțirea de Alex ca oricare alta.

„Am avut niște diferențe de opinie, nu ne mai înțelegem, suntem cumva în alte sfere, și ne-am despărțit. Asta este, cam atât, nu e nimic spectaculos. Nu știu, nu îmi fac planuri acum, prioritatea mea este Ema, așadar o las cum a picat. Nu e nimic spectaculos, nu s-a întâmplat nimic extraordinar. O despărțire ca oricare alta”, a spus Cristina Cioran.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Cine este Manfred Spendier, soțul Ancăi Dumitra din Las Fierbinți
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *