Răsturnare de situație. Ce scrie în raportul toxicologic al lui DJ Lalla. Dezvăluirea făcută de tatăl tinerei în ziua înmormântării

Tatăl Laurei Roșca, alias DJ Lalla, a făcut noi declarații despre moartea fiicei lui
Răsturnare de situație. Ce scrie în raportul toxicologic al lui DJ Lalla. Dezvăluirea făcută de tatăl tinerei în ziua înmormântării

DJ Lalla, pe numele său adevărat Laura Roșca, a fost înmormântată la Turda, oraşul natal, la patru zile după ce a fost găsită moartă pe o plajă din Mamaia. Tatăl acesteia a făcut noi mărturisiri șocante despre moartea fiicei lui. Ce a scos la iveală raportul toxicologic?

Răsturnare de situație în cazul lui DJ Lalla. Ce scrie în raportul toxicologic

Durere mare în familia Laurei Roșca, alias DJ Lalla! Artista a fost condusă pe ultimul drum duminică, 1 octombrie, la Turda, orașul natal în care s-a născut. Acum, familia sa încearcă să afle ce s-a întâmplat, de fapt, în ziua în care aceasta a fost găsită fără suflare pe o plajă din Mamaia.

Citește și: De ce a murit Laura Roșca alias Dj Lalla. Ce s-a aflat despre cauza morții, tânăra avea doar 34 de ani

Tatăl lui DJ Lalla a relatat că a primit de la medici raportul toxicologic. Se pare că tânăra nu consumase substanțe interzise în ziua în care a decedat. Medicii au stabilit că aceasta ar fi murit înecată, în plămânii ei găsindu-se apă și nisip.

Suferim destul. Prea tânără, frumoasă, talentată… Este cea mai mare tristețe care există. Nu te superi nici când pierzi bani, nici când pierzi nu știu ce, bătrânii natural… Acum vreo săptămână am vorbit cu ea. Era bine, era fericită, era binedispusă. Era la București atunci. Mie nu mi-a zis că pleacă la mare. Un medic a făcut o autopsie. De la medic am primit o hârtie în care se specifică că nu-i drog, nu-i alcool, nu-i nimic”, a spus tatăl Laurei Roșca chiar în ziua în care a înmormântat-o.

Citește și: Ce a dezvăluit tatăl lui Dj Lalla, după moartea acesteia. Mărturisirea spulberă tot ce se știa

Artista suferea de depresie

În cadrul unei emisiuni televizate, tatăl Laurei Roșca a precizat că fata lui suferea de depresie, dar ținea afecțiunea sub control cu ajutorul medicației prescrise.

Jumătate din țara asta e în depresie, chiar președintele radioului a recunoscut că a avut așa probleme, dar a înțeles-o foarte bine pe fată și a acceptat să lucreze în continuare. Eu din câte știu își făcea tratamentul și se simțea foarte bine, cam atât știu. Ce s-a întâmplat acolo, bunul Dumnezeu dacă ne poate spune… Dumnevoastră dacă mergeți la o petrecere nu beți un pahar de șampanie sau de gin? Și atunci de ce i s-a spus la fata asta că a folosit așa ceva? Din autopsie am înțeles că e perfect curată, fără alcool, fără substanțe interzise. E posibil (nr. să fi ajuns într-un anturaj rău famat), dar eu nu pot să susțin așa ceva… Nu știu (nr. ce s-a întâmplat cu Laura), prea multe confidențe nu aveam, ea avea mai multe confidențe cu mama și cu sora. Habar nu am”, a declarat tatăl Laurei Roșca, în emisiunea prezentată de Cristi Brancu.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Imagini de la nunta Monicăi Bîrlădeanu cu Valeriu Gheorghiță
1 2 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *