Răzvan Popescu, primele impresii după intervenția de micșorare a stomacului. Prin ce va trece prezentatorul de la Radio ZU în perioada următoare

Răzvan Popescu a dezvăluit cum a fost operația și ce se întâmplă de acum înainte
Răzvan Popescu, primele impresii după intervenția de micșorare a stomacului. Prin ce va trece prezentatorul de la Radio ZU în perioada următoare

Răzvan Popescu a vorbit despre operația de micșorare a stomacului prin care tocmai a trecut. Cunoscutul om de radio a decis să facă această schimbare în viața sa și, printr-o postare pe rețelele de socializare, a explicat ce l-a împins să ia această decizie.

Răzvan Popescu, despre operația de micșorare a stomacului

Răzvan Popescu a trecut cu bine pentru operația de micșorare a stomacului și le-a povestit prietenilor de pe rețelele de socializare cum se simte. De asemenea, prezentatorul de la Radio ZU a explicat care au fost motivele pentru care a decis să facă o astfel de schimbare în viața sa.

“Pentru orice există prima dată. Am trecut prin experiența primei operații din viața mea, sper și ultima 🤣. De ce am ales să mă operez? Dintr-un soi de disperare, frustrare și neputință. Dintr-o panică generată de eventualele probleme de sănătate asociate cu obezitatea. Lupt de când mă știu cu greutatea, am ținut zeci de cure de slăbire, am avut și rezultate spectaculoase, de două ori chiar, dar cum am lăsat garda jos, cum s-au întors kilogramele.

E o luptă grea, foarte grea pentru că În zilele noastre mâncarea nu este doar despre a trăi, este un fenomen social. Mă operez în primul rând pentru sănătate, am pus în balanță riscurile unei intervenții chirurgicale vs bolile asociate obezității care au început să dea semne că vor să mă viziteze. Fac această postare pentru că sunt de părere că e mai onest să știți de la mine. Sunt dispus să împărtășesc experiența de pacient cu oricine e curios despre ce presupune o asemenea intervenție chirurgicală de micșorare a stomacului. Sper ca peste câteva luni să scap de glumele de genul: „ce-ți mai place shaorma””, a scris Răzvan Popescu.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Popescu Razvan (@popescudelaradio)

Cât a durat operația la care a fost supus Răzvan Popescu

Răzvan Popescu a dezvăluit cât a durat operație și ce restricții cu privire la alimentație are în această perioadă, postoperatorie.

„M-au operat vinerea trecută, 5 ore a durat operația. Am voie lichide, supe, dar nu mai mult de un litru pe zi, în primele 10 zile. După care pasat. Și, după o lună, mănânc normal”, a declarat Răzvan Popescu pentru Impact.ro.

Ce urmează pentru Răzvan Popescu după operație

Răzvan Popescu așteaptă să vadă schimbările din perioada următoare. După operație, prezentatorul de la radio va da jos multe kilograme, așa cum s-a întâmplat și în cazul altor vedete care au făcut această operație. Acesta a mai scris și o glumă: faptul că își dorește ca aceste kilograme care vor dispărea acum să nu se mai întoarcă niciodată.

“Urmează o perioadă interesantă cu multe kilograme în minus care sper ca de data asta să nu se mai întoarcă”, a încheiat Răzvan mesajul de pe rețelele de socializare.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Cine este Manfred Spendier, soțul Ancăi Dumitra din Las Fierbinți
9 4 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *