Răzvan Simion și Daliana Răducan s-au căsătorit în secret. ”Astăzi am rostit DA-ul nostru”. Primele imagini de la nuntă FOTO

Mireasa a ales o rochie diafană, din dantelă

Scris de: Daoud Andra

08 Jun. 2024

În timp ce unele vedete fac nuntă cu fast, cu sute de invitați, Răzvan Simion și Daliana Răducan au ales să își unească destinele cât se poate de discret. Cei doi s-au căsătorit în secret și au dat vestea cea mare pe rețelele de socializare.

Răzvan Simion și Daliana Răducan s-au căsătorit

La un an și jumătate de când s-au logodit, Răzvan Simion și Daliana Răducan au făcut pasul cel mare. Cei doi au avut parte de o nuntă discretă, la fel cum au ales să își trăiască și relația. Prezentatorul de la Neatza și soția lui au publicat primele imagini cu ei în calitate de mire și mireasă pe rețelele de socializare, iar fanii i-au copleșit cu felicitări.

Daliana Răducan a ales o rochie de mireasă diafană, din dantelă, mulată pe corp, care i-a pus perfect în valoare silueta. Rochia cu corset și cu umerii goi, cu mâneci lungi, a fost accesorizată cu o capă din voal, pe care mireasa a purtat-o pe umeri. Daliana a ales un machiaj clasic și o coafură elegantă, iar în picioare a avut o pereche de sandale argintii, de la un brand cunoscut.

Vezi și: Ce diferență de vârstă este între Răzvan Simion și Daliana Răducan. Viitoarea soție a prezentatorului este mult mai tânără

”A durat mult până mi-am găsit camaradul de viață potrivit. Ne-am așteptat reciproc, și eu pe el, și el pe mine. Ne-am așteptat pregătindu-ne unul pentru celălalt. Ani de zile, experiențe trăite separat pentru a ne aduce împreună. Nu m-a întrebat, nu am răspuns, DA-ul s-a născut din noi, în clipă în care privirile ni s-au întâlnit și sufletele s-au îmbrățișat. Astăzi am rostit DA-ul nostru. Decretul nostru de iubire și de camaraderie s-a oficializat astăzi, 8 iunie, în prezența familiilor noastre dragi. Vă invităm să ne bucurăm împreună, fiindu-ne alături, pe paginile noastre de socializare. Pregătim, cu gândul la voi, cele mai frumoase momente de la nuntă noastră”, au scris cei doi, în dreptul primelor fotografii cu ei în calitate de soț și soție.

Răzvan și Daliana au spus ”DA”

Au dat indicii pe rețelele de socializare

În ultimul timp, atât Răzvan cât și soția sa au dat indicii că se apropie ziua cea mare. Cei doi au probat verighete și au postat imagini pe Instagram, iar în urmă cu câteva zile, mireasa a făcut o ultimă vizită la atelierul care s-a ocupat de rochia ei. În urmă cu câteva luni, prezentatorul de la Neatza spunea că nu își doresc o nuntă mare, ci un eveniment restrâns, alături de familii și prietenii apropiați.

Vezi și: Răzvan Simion rupe tăcerea despre nunta cu Daliana Răducan. Pe cine au pus nași, nu l-au ales pe Dani Oțil

”Momentan, lista se tot mărește. Am vrut să facem ceva foarte mic, acum e ceva mediu. Sper să nu ajungă ceva foarte mare. Ați văzut că domnul Dani a făcut nuntă mare. Nu, încă ne gândim (n.r. la locație). Poate afară, poate aici. Dacă suntem puțini să încăpem, să fie onorant și pentru noi, afară. Dacă suntem mai mulți și avem mulți prieteni care, culmea, ne amenință că dacă nu îi chemăm la nuntă se supără pe noi, ceea ce e dubios. În 2023, când primești o invitație la nuntă, te cam lua cu rău. 300 de euro două sarmale e mult”, a spus, mai în glumă, mai în serios, Răzvan Simion, la Xtra Night Show.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
10 3 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *