Reacția lui Zaiafet despre Gheboasă și versurile cântate la UNTOLD 2023: „Poate asta e problema” VIDEO EXCLUSIV

Ce părere are celebrul creator de conținut despre scandalul momentului în muzica românească.
Reacția lui Zaiafet despre Gheboasă și versurile cântate la UNTOLD 2023: „Poate asta e problema” VIDEO EXCLUSIV

În cadrul emisiunii EGO Life, celebrul vlogger și youtuber Horia Sârghi a vorbit despre scandalul iscat în urma concertului pe care Gheboasă l-a susținut la UNTOLD 2023. Acesta spune că nu i se pare nimic deplasat din moment ce literatura româna are chiar și un poet devenit celebru datorită operelor sale indecente.

Reacția lui Zaiafet despre Gheboasă și versurile cântate la UNTOLD 2023

Scandalul cu Gheboasă, care a urcat pe scena UNTOLD 2023 și a cântat melodii cu versuri obscene în fața a zeci de mii de spectatori, dintre care o mare parte elevi de liceu, nu îl mișcă prea tare pe Zaiafet, care consideră că trivialitatea s-a regăsit dintotdeauna în muzică.

Mai mult, Horia Sârghi consideră că acest lucru ar trebuie să fie cu atât mai puțin de interes, din vreme ce chiar unul dintre poeții români s-a făcut remarcat prin operele sale care conțin versuri vulgare.

”Lumea vorbește slobod dintotdeauna. Unul dintre cei mai mari poeți de-ai noștri, Emil Brumaru, are numai poezii erotice. Spre exemplu, o poezie scrisă în anii `70, care se numește ”Școlărițele”. (…)

În anii 60, era mișcarea hippie… Ce să facem, să ne ofensăm că unul cântă și înjură în fața unor copii de liceu. Sunt toți majori la UNTOLD. Nu mi se pare nici măcar un scandal. Este încă un cântăreț care face asta.

Lumea a fost ofensată și de Led Zeppelin și de generația hippie și de faptul că o doamnă din familia Cantacuzino a fost prima femeie aveocat și de tot felul de prostii. Să fie ofensați…”, a declarat Zaiafet în cadrul ediției a 74 a emisiunii EGO Life.

Gheboasă, amendat cu 1.000 de lei în urma concertului de la Cluj-Napoca

Gheboasă, un artist cvasi-anonim, devenit cunoscut de o țară întreagă odată cu izbucnirea scandalului în urma concertului pe care l-a susținut pe scena UNTOLD 2023, a fost amendat de jandarmi cu 1.000 de lei pentru „proferarea de injurii, expresii jignitoare sau vulgare, de natură să tulbure ordinea şi liniştea publică”.

În timp ce multe persoane au criticat versurile melodiei „Dă-i țiganca” pe care trapperul a fredonat-o, alții i-au luat apărarea, spunând că nu este primul artist care folosește cuvinte vulgare în versuri.

Gheboasă, dosar penal pentru că ar fi bătut un polițist împreună cu patru prieteni

Scandalul de la Festivalul UNTOLD nu este singurul care în care a fost implicat trapperul. În urmă cu aproape șase ani, împreună cu patru prieteni, cântărețul ar fi bătut crunt un polițist de la Rutieră pe motiv că acesta i-ar fi deschis dosar penal unuia dintre agresori.

Geboasă este inculpat pentru ultraj și lovire într-un dosar penal aflat în lucru la Parchetul de pe lângă Judecătoria Târgoviște. Dosarul nu a fost însă finalizat nici până acum, în ciuda numeroaselor solicitări de acordare a unor termene depuse de partea vătămată la instanța din Târgoviște, pentru ca anchetatorii să finalizeze cercetările, arată g4media.ro.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
5.3 16 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *