Record la Insula Iubirii! Ce s-a întâmplat în emisiunea în care Iustina și Cornel s-au despărțit

Record la Insula Iubirii! Ce s-a întâmplat în emisiunea în care Iustina și Cornel s-au despărțit

Insula Iubirii este în momentul de față una dintre cele mai urmărite emisiuni TV din țară. Românii ard de nerăbdare să vadă deznodământul relațiilor. Cine va rămâne împreună și cine va pleca acasă separat?

Insula Iubirii, record de audiență

Emisiunea Insula Iubirii a înregistrat un record de audiență încă de la lansare. În cursul zilei de luni, 5 iulie, a fost difuzată a zecea ediție din acest sezon. Antena 1 a fost pe tot intervalul de difuzare cel mai urmărit post TV la orașe și pe publicul comercial al stației.

„Cel mai nou episod Insula Iubirii a înregistrat record de audienţă la nivelul cotei de piaţă, încă de la lansare. Astfel, conform datelor oferite de Kantar Media, în intervalul 20.29 – 00.17, la nivelul publicului comercial cu vârste cuprinse între 21 şi 54 de ani, Antena 1, cu difuzarea celui de-al zecelea episod Insula Iubirii a înregistrat 6 puncte de rating şi 27.7% cotă de piaţă.”, a anunțat Atena 1.

Insula Iubirii a fost urmărită în medie pe minut, de 730.000 de români în fiecare minut, la nivel național. A fost pe locul al doilea, după Pro Tv.

La orașe, Insula a fost prima, cu o medie de 460.000 de telespectatori. Pe locul doi a fost Pro Tv, cu 420.000. Pe publicul comercial, adică 21-54 de ani,  la Insula iubirii s-au uitat 280.000 de telespectatori, iar pe Pro TV – 220.000.

Andrei Rotaru acuză Antena 1 de „regie falsă”

Andrei Rotaru este unul dintre concurenții de la Insula Iubirii. Acesta a lansat acuzații grave la adresa postului de televiziune, spunând că, de fapt, producătorii ar fi „regizat fals” anumite secvențe pentru a manipula percepția publicului asupra relației pe care o are sau a avut-o cu Cristina.

„Și da… Antena 1 a regizat fals faza cu „o zi poate șterge 10 ani”. Adevărul a fost așa. În contextul în care eu am fost întrebat pe sute de părți, mii de întrebări ca domnii să poată scoate post ce vor! „Cristina a fost prezentă o zi din 10 ani de relație”. Ăsta e adevărul. Și fiți reali cu toții”, a scris Andrei Rotaru pe pagina sa de Facebook.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Cine este Roxana Mînzatu, femeia care a obținut postul de vicepreședinte al Comisiei Europene
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *