Recunoști băiețelul din imagine? Astăzi, este unul dintre cei mai cunoscuți prezentatori TV din România. Spune lucrurilor pe nume și are o familie frumoasă

Tu l-ai recunoscut?

Inocent, cu o privire blândă, băiețelul din fotografia de mai sus a crescut și a ajuns să fie un bărbat în toată firea. Totodată, el a devenit unul dintre cei mai cunoscuți și apreciați prezentatori de televiziune de la noi din țară. În plus, are o familie frumoasă, de care este foarte mândru. Dacă nu l-ai recunoscut deja, îți spunem noi despre cine este vorba în acest articol!

Cine este băiețelul din imaginea de mai sus

Deși nu era evident atunci, acest copil avea să devină una dintre cele mai recognoscibile fețe ale televiziunii românești. Încă nu l-ai recunoscut? Ei bine, este vorba despre nimeni altul decât Cătălin Măruță.

Acesta s-a născut pe 27 ianuarie 1978, în Târgu Jiu. De la o vârstă fragedă, a arătat o înclinație spre comunicare și divertisment.

După absolvirea Facultății de Drept, și-a dat seama că adevărata sa chemare era în televiziune. Debutul său a fost marcat de emisiuni la TVR, dar adevăratul său moment de glorie a venit odată cu lansarea emisiunii ”Happy Hour” la Pro TV.

Ascensiunea către celebritate

Cătălin Măruță a devenit rapid cunoscut pentru stilul său unic de prezentare. Emisiunea ”La Măruță”, care a succedat ”Happy Hour”, a consolidat poziția sa ca unul dintre cei mai influenți și respectați prezentatori TV din România.

Măruță este recunoscut pentru abilitatea sa de a aborda subiecte variate, de la cele mai serioase la cele mai amuzante, și pentru faptul că nu se teme să spună lucrurilor pe nume.

Te-ar mai putea interesa și Cum arăta Cătălin Măruță pe vremea când era elev. Imagini rare cu prezentatorul Pro TV din copilărie!

Se mândrește cu o familie frumoasă

Dincolo de succesul profesional, Cătălin Măruță se mândrește cu o viață de familie frumoasă. Este căsătorit cu Andra, una dintre cele mai iubite cântărețe din România.

Împreună, au doi copii minunați, David și Eva. Prezentatorul și artista formează un cuplu admirat pentru stabilitatea și armonia lor, fiind adesea considerați un model de urmat în lumea showbiz-ului românesc.

Te-ar mai putea interesa și De ce a lipsit Andra la nunta lui Pepe cu Yasmine. Cătălin Măruță a fost însoțit doar de fiul său, David, la eveniment VIDEO!

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Cine este Manfred Spendier, soțul Ancăi Dumitra din Las Fierbinți
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *