Reghe, victorie în instanță împotriva Anamariei Prodan. Cum a reacționat impresara când a aflat verdictul

Decizia nu este definitivă

Scris de: Daoud Andra

29 Jul. 2024

Reghe, victorie în instanță împotriva Anamariei Prodan. Cum a reacționat impresara când a aflat verdictul

Războiul dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf este departe de a se încheia, însă antrenorul a obținut un verdict favorabil în instanță. Reghe a câștigat un proces de defăimare împotriva fostei soții, iar aceasta trebuie să îi plătească daune morale. Impresara a transmis un mesaj, în stilul caracteristic, după ce a aflat verdictul.

Anamaria Prodan trebuie să îi plătească daune lui Reghe

Au trecut mai bine de doi ani de când Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan s-au despărțit, însă cei doi încă mai au lucruri de împărțit, inclusiv în instanță. Procesul de divorț încă nu s-a finalizat, iar după el urmează partajul. Pe lângă acestea, cei doi mai au și alte procese pe rol.

Recent, antrenorul a avut câștig de cauză în procesul de defăimare pe care i l-a intentat fostei soții. Magistrații au decis că Anamaria Prodan a publicat mesaje defăimătoare în spațiul public și au stabilit ca impresara să-i plătească daune fostului soț. Anamaria Prodan trebuie să îi dea lui Laurențiu Reghecampf 5.000 de lei, însă decizia nu este definitivă și poate fi făcut apel.

Vezi și: Anamaria Prodan îl face praf pe Reghe: ”Din cauza alcoolului și-a pierdut locul de muncă”. Ipostaza în care a fost filmat antrenorul

”Soluția pe scurt: Admite în parte cererea de chemare în judecată având ca obiect ‘obligație de a face’, formulată de reclamantul REGHECAMPF LAURENȚIU AURELIAN, în contradictoriu cu pârâta REGHECAMPF ANAMARIA IONELA. Obligă pârâta la încetarea mediatizării/postării pe internet, social media sau în orice alt mijloc de presă a postărilor, articolelor și afirmațiilor defăimătoare la adresa reclamantului.

Obligă pârâta la plata către reclamant a sumei în cuantum de 5.000 lei cu titlu de daune morale. Obligă pârâta la plata către reclamant a cheltuielilor de judecată în cuantum de 120 lei, reprezentând taxă judiciară de timbru. Cu drept de apel în termen de 30 zile de la comunicare. Cererea de apel se va depune la Judecătoria Buftea. Pronunţată astăzi, 25.07.2024, prin punerea soluţiei la dispoziţia părţilor prin mijlocirea grefei instanţei”, se arată în soluția instanței.

Anuntul surprinzator facut de Anamaria Prodan
Impresara a pierdut procesul

Cum a reacționat Anamaria Prodan

Impresara nu a rămas indiferentă în urma pronunțării deciziei și a transmis un mesaj pe rețelele de socializare. Anamaria Prodan a publicat un mesaj sarcastic pe Insta Story.

Vezi și: Anamaria Prodan, decolteu amețitor la 51 de ani. Impresara a fost nașă de botez și a atras toate privirile FOTO

”Scuze, Reghe! Nu îți mai zic gâsca de aur, limbă de aur sau lake flaușat. Încerc să te fac fericit și îți zic shrimp-ul cu limba de aur. Poate asta îți place și nu mă mai dai în judecată” – a scris Anamaria Prodan, pe internet.

 

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Cine este Roxana Mînzatu, femeia care a obținut postul de vicepreședinte al Comisiei Europene
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *