Regula de aur pe care o respectă Lavinia Pârva după ce a slăbit 30 de kilograme. Așa se menține slabă

Ce face artista când acumulează câteva kilograme în plus

Scris de: Daoud Andra

11 Mar. 2023

Lavinia Pîrva s-a bucurat multă vreme de o siluetă trasă prin inel. În perioada sarcinii a acumulat însă peste 30 de kilograme și nu a fost ușor să le dea jos. A reușit să își recapete formele, iar acum are un stil de viață care o ajută să își păstreze silueta impecabilă. Care este regula de aur pe care o respectă Lavinia Pirva după ce a slăbit și ce face atunci când acumulează câteva kilograme în plus.

Aceasta este regula de aur pe care o respectă Lavinia Pîrva după ce și-a recăpătat silueta

Lavinia Pîrva s-a făcut remarcată încă de la debutul în muzică atât datorită talentului ei, cât și datorită aspectului fizic. În urmă cu 4 ani însă, în perioada în care a fost însărcinată cu fiul ei, Alexandru, artista a acumulat 30 de kilograme. După naștere s-a ambiționat să le dea jos și a reușit să își recapete formele care au consacrat-o.

Citește și: Soția lui Ștefan Bănică a pozat în costum de baie. Imaginile cu Lavinia Pîrva fac furori pe internet: “Adevărată zeiță!”

Cântăreața a scăpat de greutatea acumulată în timpul sarcinii în primele 6 luni după naștere și de atunci se menține în formă. Soția lui Ștefan Bănică Jr. respectă o serie de reguli care o ajută să nu se mai îngrașe și să se mențină suplă. Atunci când acumulează câteva kilograme în plus, vedeta ia imediat măsuri pentru a reveni la greutatea la care se simte cel mai bine. Astfel, ea are o regulă care funcționează de fiecare dată: nu mai mănâncă după o anumită oră.

„M-am ambiționat și am făcut foarte mult sport… Am încercat să nu mănânc foarte mult. Ăsta este modul prin care am reușit să slăbesc și să mă mențin. În momentul în care iau 2-3 kilograme în plus, nu mai mănânc nimic după ora 5”, a povestit Lavinia Pîrva în urmă cu ceva timp, în emisiunea lui Marius Manole.

Citește și: Cum arată Lavinia Pîrva, după ce și-a făcut o nouă intervenție estetică. Soția lui Ștefan Bănică a făcut publice imaginile

Regula de aur pe care o respectă Lavinia Pîrva după ce a slăbit 30 de kilograme
Lavinia și-a etalat silueta recent, în vacanță

Lavinia a lăsat muzica pe planul al doilea

De când a devenit mamă, Lavinia Pîrva a renunțat la domeniul în care a devenit cunoscută și s-a dedicat altor activități. Artista s-a implicat 100% în creșterea băiețelului ei, dar a pus pe picioare și o afacere cu haine, care îi aduce venituri semnificative.

Artista este foarte discretă în ceea ce privește viața de familie și preferă să își țină fiul departe de ochii curioșilor. Și relația cu Ștefan Bănică Jr. este una cât se poate de discretă, în ciuda faptului că amândoi sunt persoane publice. Cei doi sunt împreună de aproximativ 10 ani și s-au căsătorit în secret, în Bulgaria.

Citește și: Bărbatul celebru cu care s-a iubit Lavinia Pîrva, înainte de a fi soția lui Ștefan Bănică. Puțini știu de relația lor

„Discreţia ne reprezintă pe amândoi, întâmplător sau nu. Iar ceremonia noastră a avut loc într-un loc de poveste, exact unde ne-am dorit. A fost un eveniment aşa cum ne place nouă, iar cel mai important e că am fost înconjuraţi de cei mai apropiaţi prieteni. Am reuşit să le aducem lacrimi de bucurie pe chip celor din familie, mai cu seamă că tatălui meu i s-a îndeplinit visul de a mă conduce la altar, într-un cadru de poveste.”, spunea Lavinia Pîrva, într-un alt interviu, făcând referire la nuntă.

 

 

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Imagini de la nunta Monicăi Bîrlădeanu cu Valeriu Gheorghiță
5 13 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *