Relația dintre Livia și Spike a trecut la alt nivel. Prima reacție a lui Cătălin Bordea: “Sunt sigur că voi reuși”

Se pare că cei doi s-au mutat împreună.
Relația dintre Livia și Spike a trecut la alt nivel. Prima reacție a lui Cătălin Bordea: “Sunt sigur că voi reuși”

Relația dintre Livia și Spike a trecut la un alt nivel. Fosta soție a lui Cătălin Bordea și iubitul ei s-ar fi mutat de curând împreună. Zvonurile care circulă în ultima perioadă îl lasă însă rece pe Cătălin Bordea. Actorul a declarat într-o notă plină de ironie că ar fi interesat mai degrabă de orice altceva decât de faptul că fosta lui parteneră și bărbatul care i-a fost până de curând unul dintre cei mai buni prieteni s-au mutat împreună. Iată reacția savuroasă a juratului de la ”i Umor”.

Ce reacție a avut Cătălin Bordea când a aflat că Livia și Spike s-au mutat împreună

După 11 ani de relație, Cătălin Bordea și Livia au divorțat. La scurt timp de la semnarea actelorț, tânăra a fost surprinsă sărutându-se cu unul dintre cei mai buni prieteni ai comediantului, cântărețul Spike, în mașina acestuia.

Juratul ”iUmor” a recunoscut că a fost devastat de durere în urma divorțului dar este convins că va depăși și această perioadă dificilă din viața lui. De curând, au apărut informații potrivit cărora cuplul format din Livia și Spike ar fi trecut deja la alt nivel. Cei doi s-ar fi mutat împreună, lucru care poate demonstra faptul că între ei nu este vorba doar de o relație pasageră, ci poate fi una cât se poate de serioasă.

Acest lucru îl lasă însă rece pe Cătălin Borea. Comendiantul își dorește să șteargă din memorie tot ce are legătură cu fosta lui soție. Dovadă stă faptul că și atunci când a fost întrebat ce prere are despre decizia cuplului a oferit un răspuns ironic.

”Mai tare m-ar interesa dacă se muta Sofia Vicoveanca cu Uzzi”, a declarat acesta, potrivit Cancan.ro.

Bordea a iubit-o foarte mult pe fosta lui soție și a făcut tot posibilul să o recâștige. Se pare însă că tânăra nu se mai regăsea în relația cu actorul, așa că ea a fost cea care a cerut divorțul. În prezent, juratul de la iUmor încă încearcă să-și vindece rănile lăsate de despărțire.

„Mă refac și lucrez foarte tare la a redobândi încrederea în anumiți oameni. Sunt sigur că voi reuși. Că sunt și oameni buni printre noi. În rest am spectacole, filmări, fac sport și am pe masă vin alb”, a spus acesta.

Cu ce vedetă și-ar dori Cătălin Bordea să aibă o relație

Actorul este în prezent un bărbat liber și nimic nu îl oprește să își caute jumătatea. Într-una dintre pauzele de filmări de la ”iUmor”, Bordea a fost surprins într-o discuție cu Delia în care îi mărturisea colegei sale că ar fi pregătit să-și refacă viața după divorț.

Comediantul a stabilit chiar și un tipar al viitoarei iubite. El a mărturisit că Doinița Oancea ar fi ceea ce caută.

„Exact ca Doinița Oancea! Ai văzut ce păr frumos are?!”, a spus actorul.

El a continuat cu descrierea, iar pe listă le-a inclus pe Geanina Ilieș și Mădălinea Ghenea.

”Să fie curată, gospodină. Si să fie drăgăstoasă, să ai cu cine să te bagi sub o pătură. Știi ce zic? Să facă placintă cu mere. Și să fie slabă și voluptoasă! Si mai vreau sa aibă părul brunet, ochi ca ai Gianinei Ilieș, nas, gură și kilograme precum ale celebrei Zoe Saldana și sâni ca ai Mădălinei Ghenea, adică o vikingă tatuată care merge la sală”, a mai spus Cătălin Bordea în timpul pauzelor de filmare de la iUmor.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Imagini de la nunta Monicăi Bîrlădeanu cu Valeriu Gheorghiță
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *